Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › TV mājās – ko izvēlēties?
Tad nu beidzot izdomāju, ka mājās televizoram varētu pieslēgt vairāk kā 3 kanālus, bet vajag laikamjau jūsu palīdzību. Man ir HD(720p) TV un pa retai reizei nolūrēju kādu filmu uz tā vai arī fonā kādu Latvijas TV. Tā kā reklāmas te visapkārt, un piečuku mēnesī varu atļauties šādam priekam, vajag padomu – ko slēgt.
Respektīvi cik noprotu ir pieejami vairāki varianti, t.i.:
1) izzi –
Kas, cik noprotu ir vietējais TiVo, tikai apdrukāts ar lattelecom simboliem, pareizi? Kāds šamo kastīti ir lietojis, izskatās forša?!
Ok, es te ilgi un dikti varētu drukāt un diskutēt, bet īstenībā mani interesē viens – kurš ko lieto. Esam apmierināti vai ne, jo kā jau letiņam pienākas – iegrābties negribas!
Pieslēdzos Lattelekomam. Nu jau gandrīz gadu lietoju Lattelekom televīziju. Esmu apmierināts. 🙂 Ja neskaita dažas sīkas neērtības, ir ļoti normāli. Pa šo gadu vienīgi TV3 (zināmu iemeslu dēļ) ir “pazudis”. 🙂
=> Manas prasības apmierina.
Gaumes jautājums.
Bet nu rekomendētu es tomēr ņemt Viasat …
Lai nu ko, bet Viašrotu ieteikt :D. Pat lielākajam ienaidniekam nenovēlētu ar šiem sapīties. Atcerieties šos vārdus, kad gribēsiet atteikties no viņu pakalpojumiem, vai atrisināt kādu nopietnāku problēmu
Ja nav iespēja pašam uzlikt šķīvi, tad Lattelekom virszemes TV, būs tur arī TV 3 (interaktīvai ir +, ka var šo to ierakstīt un paskatīties vēlāk, – kvalitāte stipri atkarīga no telefona līnijas).
Te tu pāspīlē..Viasats ir tīri ok, un it sevišķi kanālu ziņā!
Tāpēc. Silti iesaku, ja kāds grib atteikties no Viasat, sūtiet uzreiz viņiem ierakstītu vēstuli, nevis zvaniet. 🙂
Pašam ir baltkoms, bet tam ir pretīga kaste, pakāsta tālvadība, 120 kanāli, no kuriem skatos max 14, un NAV hā dē.
Ja gribi nopietni ņemties ar hā dē materiālu, vari meklēt zinošus cilvēkus, kas tev uzliks riktīgu šķīvi, drīmboxu un sastellēs visu kopā, tikai tas maksās nedaudz vairāk, nekā tu gribētu tērēt.
Preses relīzes