Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Twitter šodien paliek četri gadi!
No sākuma bija domāts, ka lietotāji atbildēs tikai uz vienu parastu jautājumu – Ko Tu dari?, bet šodien Twitter pārvērties par vienu no pasaulē aktuālās informācijas avotiem, un šī informācija ir īsa un kodolīga, sastāv no 140 simboliem. Ne par velti reizēm šo sauc par “Interneta SMS”.
[imgr]
Īsums, ērtība un operatīvisms ļāvuši šim servisam kļūt starptautiskam. Pagājušajā mēnesī Twitter apmeklēja aptuveni 50 miljoni cilvēku. Ziņo, ka termins “Twitter” drīzumā būs pievienots “Collins English Dictionary” angļu valodas vārdnīcā.
Ziņo, ka termins “Twitter” drīzumā būs pievienots “Collins English Dictionary” angļu valodas vārdnīcā.
Protams, “jāmaitā” valoda…
domāju, ka kāda daļa no notepad.lv lietotāju noteikti lieto twitter. 🙂
Iet runa par to, ka ja tagad “Twitter” un “tvītošana” ir oficiāli, korekti vārdi, tad ir..
Tā ir vistiesāka valodas bojāšana!
-“Eu, tu jau izlasīji jauno D_L čivinājumu, ka viņš sēž uz poda un viņam iet grūti ?”
-” Nē, es beidzu sekot viņa čivināšanai jau tad, kad viņš pateica, ka viņš ienīst sairusu bet grib būt kopā ar džastinu bīberu”
Piekrītu, ka tā ir valodas bojāšana, bet tā ir neizbēgama. Visas valodas, kas tagad pastāv, izveidojās “bojājoties” vecajām, “pareizajām” valodām. Tā pat ir ar visu pārējo kultūru. Un labāk ir nelatviskot, savādāk skolā mācīs, ka caur palaistuvi var izpildīt dažādas datorfunkcijas.
Arturs MednisKas ir Twitter, kur tas dzīvo un ko tas ēd
Te ir labs citāts:
Lūk, šādas četras stadijas piedzīvo twitterotāji:
1. “Daži mani draugi kaut ko stāstīja pat Twitter, tad vēl šis raksts… Jāpačeko.”
2. “Kaut kāds stulbums! Kam tas ir vajadzīgs! Man nav ko teikt! Booooring!”
3. “Beidzot es iebraucu; dažiem sāku sekot; kaut ko rakstu… Cilvēki man sāk sekot!?”
4. “Jupī-jē-jupī-jou! Man tas patīk! Tas ir daudz vienkāršāk kā es domāju, un jautrāk arī!”
Es esmu otrajā stadijā iestrēdzis:D
Arturs MednisKas ir Twitter, kur tas dzīvo un ko tas ēd
Te ir labs citāts:
Lūk, šādas četras stadijas piedzīvo twitterotāji:
1. “Daži mani draugi kaut ko stāstīja pat Twitter, tad vēl šis raksts… Jāpačeko.”
2. “Kaut kāds stulbums! Kam tas ir vajadzīgs! Man nav ko teikt! Booooring!”
3. “Beidzot es iebraucu; dažiem sāku sekot; kaut ko rakstu… Cilvēki man sāk sekot!?”
4. “Jupī-jē-jupī-jou! Man tas patīk! Tas ir daudz vienkāršāk kā es domāju, un jautrāk arī!”
Es esmu otrajā stadijā iestrēdzis:D
5. Sāk jau apnikt… Nemaz nav pārlieku lielā jēgā. Ehh 🙂
Preses relīzes