Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Ubuntu 14.04 LTS pieejams lejuplādei
jaunu fīčumirušā
Kas īsti jauns Ubuntu 14.04 LTS?
Pirmkārt – Linux kodols 3.13 un atjaunināta lielākā daļa programmatūras. Viss ir noslīpēts un nopulēts ar aprēķinu uz 5 gadiem. No lietotāja ērtību ieviesti dažādi patīkami sīkumiņi:
* No launchera
* Lielāks launchera ikonu izmēru diapazons: 16-64 pix
* Izskata uzlabojumi ļoti augstas izšķirtspējas displejiem
* Nogludināti logu stūri
* Logi bez rāmīšiem
* Jauna valodas statusa ikona
* GNOME Control Centre sistēmas iestatījumi aizstāti ar Unity Control Centre
Kubuntu arī iznāca…
Man Kubuntu aiztāj Windows 7/8, jo man dators ir jauns un spēcīgs, bet Windows 7/8 nespēj izmantot to.
“No lietotāja ērtību ieviesti dažādi patīkami sīkumiņi” neatbilst, ja esi izvēlējies, piemēram, Kubuntu.
Ko tad gribējāt, lai pankūkas varētu tas cept.
Man Kubuntu aiztāj Windows 7/8, jo man dators ir jauns un spēcīgs, bet Windows 7/8 nespēj izmantot to.
O’rly? Piemēram, kas ir tas neprātīgais resurs, ko Win7 nespēj izmantot?
Neprot izmantot manu ext4 disku.
Neprot izmantot killall windauņi komandu.
[img]https://www.bildites.lv/images/17ubkt4gyjk8welrc34s.jpg
Pagaidām visi linukši (izņemot BackTrack, kurš pats par sevi ir vecs kā zeme) man bateriju norij mazāk kā 50min. laikā, kamēr Windows mierīgi izdzīvo veselas 3h.
Caur d**su es arī protu ļoti daudz. Ptfu!
Nu nemāk neviens linux izmantot tikpat produktīvi bateriju kā windows.
Runājot par hujbuntu, lai taču atsitās pret sienu. MIR faggoti. Tomēr beigās iespiedās un apēda savu kaku, kad debiānis izlēma lietot Systemd un šie ar beigās pieņēma to.
datorresurss
Jebkura datu apstrādes sistēmas sastāvdaļa, kas nepieciešama vajadzīgo darbību veikšanai. Piemēri: krātuves, ievadizvades bloki, viens vai vairāki apstrādes bloki, dati, datnes un programmas.
Tieši aizvakar biju testējis pa reiziei abas(32bit,64bit) instalējot ka apakšsistēmas datorā.
Launchermenu
Preses relīzes