Shady pasaki sawa pc konfigus. 🙂
Man ir
Athlon 1.66 GHZ
RAM 512 MB
Video 128 MB Gforce
usins
Nu ok – galvenie parametri:
CPU:2,8Ghz HT ar 1Mb keðu
RAM: 2x256MB @400Mhz
Video: GF5600XT 128MB S-Video
usins
Nu ok – galvenie parametri:
CPU:2,8Ghz HT ar 1Mb keðu
RAM: 2x256MB @400Mhz
Video: GF5600XT 128MB S-Video
Server install CD => Tev to nevajag..tici man:)
Alternate install CD => Domâts tiem, kam ir zem 192MB RAM, es ðo paòçmu tikai tâpçc, jo nospriedu, ka man nepatîk ka kaut kadi mçsli man rij resursus, kuri nav vajadzîgi.
—
PC (Intel x86) alternate install CD => Priekð PC ar 32bit sistçmu.
Mac (PowerPC) alternate install CD => Mac`iem..
64-bit PC (AMD64) alternate install CD => Gan AMD, gan Intel priekð 64bit sistçmas.
Alternate install CD => Domâts tiem, kam ir zem 192MB RAM, es ðo paòçmu tikai tâpçc, jo nospriedu, ka man nepatîk ka kaut kadi mçsli man rij resursus, kuri nav vajadzîgi.
—
PC (Intel x86) alternate install CD => Priekð PC ar 32bit sistçmu.
Mac (PowerPC) alternate install CD => Mac`iem..
64-bit PC (AMD64) alternate install CD => Gan AMD, gan Intel priekð 64bit sistçmas.
Desktop CD => Priekð normâla PC
—
Tak salasams ka tas ir SERVERIM, ja gribi serverim likt tad var òemt.
Desktop CD => Priekð normâla PC
—
Tak salasams ka tas ir SERVERIM, ja gribi serverim likt tad var òemt.
Domâju, ka pat mana vecmâmiòa uzliktu pçc ðî parauga:)
—-
deivs001 – Es tak labi zinu – kas tur rakstîts:) Vai ta jokus nesaproti:)
Domâju, ka pat mana vecmâmiòa uzliktu pçc ðî parauga:)
—-
deivs001 – Es tak labi zinu – kas tur rakstîts:) Vai ta jokus nesaproti:)
instalâcija kâ tâda ïoti elementâra. lîdzîga kâ win parâdâs logs kur viss skaidri izskaidrots un atliek tikai izlasît, saprast un nospiest attiecîgo opciju. instalâcijas laiks ar salîdzinoði îss, tikai atkal pçc instalâcijas âtruma ziòâ nekas neuzlabojâs, vçl joprojâm viss nelabi iebremzçja. tâ nu atmetu ar roku.
jâ un vienîgais kas îpaði nepatika, tas ka admina privilçìijas tiek pieðíirtas komandai pierakstot priekðâ sudo, nevis logojoties iekðâ ar su plus attiecîgo paroli, bet varbût to var novçrst..
vçlâk ieèekoju arî citu ubuntu paveidu xubuntu, nu tas vismaz tâ biðk mazâk rija resursus, bet instalçt ðamo nemçìinâju apskatîju tikai laiv-cd.
nu tas tâ, mana, iesâcçja, pieredze ar, k-, x- ubuntu. 🙂
instalâcija kâ tâda ïoti elementâra. lîdzîga kâ win parâdâs logs kur viss skaidri izskaidrots un atliek tikai izlasît, saprast un nospiest attiecîgo opciju. instalâcijas laiks ar salîdzinoði îss, tikai atkal pçc instalâcijas âtruma ziòâ nekas neuzlabojâs, vçl joprojâm viss nelabi iebremzçja. tâ nu atmetu ar roku.
jâ un vienîgais kas îpaði nepatika, tas ka admina privilçìijas tiek pieðíirtas komandai pierakstot priekðâ sudo, nevis logojoties iekðâ ar su plus attiecîgo paroli, bet varbût to var novçrst..
vçlâk ieèekoju arî citu ubuntu paveidu xubuntu, nu tas vismaz tâ biðk mazâk rija resursus, bet instalçt ðamo nemçìinâju apskatîju tikai laiv-cd.
nu tas tâ, mana, iesâcçja, pieredze ar, k-, x- ubuntu. 🙂
BTW sâkot lietot Ubuntu, noteikti noderçs
BTW sâkot lietot Ubuntu, noteikti noderçs
Un tad pastâstîsi, kurð labâk patika!
Es – par FreeBSD! 😀
Preses relīzes