Darboðanâs ‘fontu’ izvçlnç daïçji atrisinâja problçmu, bet tik un tâ pagaidâm Windows XP ir tâlu priekðâ.
Ko varçtu darît lietas labâ? nVidia draiveris itkâ uzlikts, varbût vajag LCD monitora draiveri kaut kâ iebarot (Kâ? Man ir oriìinâlais uz CD)
Varbût ðitais ir efektîvs?
Kaut kas lîdzîgs jau izvçlnç ‘Fonti’ ir, bet maz ko dod.
Varbût tâ tikai GNOME vaina?
How to improve sub-pixel font rendering for Feisty
This will dramatically improve the appearance of fonts with respect to the default Ubuntu install. The patched libraries are built against Freetype 2.3.x (not currently in feisty) and include David Turner’s sub-pixel rendering patches.
* For i386 add the following to /etc/apt/sources.list
deb
deb-src
* Add the key
gpg –keyserver subkeys.pgp.net –recv-keys 937215FF
gpg –export –armor 937215FF | sudo apt-key add –
* Packages you’re about to upgrade are libfreetype6, libcairo2 and libxft2
sudo aptitude update
sudo aptitude install libfreetype6 libcairo2 libxft2
* After the install, you may want reconfigure font settings. The following settings work well: Native, Automatic, No bitmapped fonts.
sudo dpkg-reconfigure fontconfig-config
sudo dpkg-reconfigure fontconfig
Valodja
Kâ tâ var bût, ka atverot Notepad (u.c.) ar Operu – viss prîmâ, bet ar FF – izplûdis??? Dzçris neesmu! :party:
Valodja
Kâ tâ var bût, ka atverot Notepad (u.c.) ar Operu – viss prîmâ, bet ar FF – izplûdis??? Dzçris neesmu! :party:
Nç, tas nav 7.04 iekðâ – savâdâk neviens nepiedâvâtu pievienot repozitorus un apgreidot. Uzinstalç, tad runâ. Es uzliku, man fonti vçl asâki palika.
P.S Mç pa defaultam Samsung SyncMaster 931bf normâli râda!
-negribi iepostos skrînðotus, kâ izskatâs tev tie fonti, un kas tavuprât bûtu ideâli? varbût vienkârði tev kaut kâda hiperredze, un tu saskati to kâ nemaz nav..
-hmm, kâds tev vispâr monitors? itkâ jau mûsdienu linukðiem vajadzçtu suportot visus bilþrâþus
Screenshots noteikti buus, bet riit. Man uz darbeli shonakt.
Monis – parastais LG Flatron L1717s.
Un kaa piedabuut leeto populaaro printeriiti Canon Pixma IP1000 darboties??? Nav iemonteeta draivera prieksh shitaa, citus pretii nenejem!
Suns vinju zin par citaam graf.videem, bet lieta attiecas tikai uz fontiem.
Monis – parastais LG Flatron L1717s.
A uz kâdas izðíirtspçjas tu to darbini? Uz rekomendçtâs 1280×1024?
Citâts no wikipçdijas:
Ðíidro kristâlu displeji attçlu râda perfekti tikai to normâlajâ izðíirtspçjâ (tavâ gadîjumâ 1280×1024). Mçìinot lietot zemâku izðíirtspçju attçls parasti kïûst izplûdis vai stûrains.
Un nav vajadzîgi tur nekâdi draiveri – uz windas uzliku savçjâ LG draiverus, tad atðíirîbu necik nepamanîju….
Vismaz uz Operas tiku centrâ ar fonta kvalitâti, man pat raksts no tâ visa sanâca;) Uz FF jautâjums atklâts…
ðajâ paðâ forumâ pirms ielogojas râda kâdu 8 font size.. :duno:
Preses relīzes