Pastāstiet sīki kā to izdarīt?
Vēlreiz atkārtot jautājumu? 😀
Saku no savas personiskās pieredzes.
Iesākumā jau, protams, vari likt abas sistēmas, bet ja tev būs windows pa rokai, tad var iestāties slinkums, lai pacīnītos ar linux. Es iesaku – uzliec linux un aizmirsti par win. Un mūsdienās linux ir kļuvis jau tik draudzīgs lietotājam, ka pat blondīne to spētu uzlikt un lietot.
uzliec linux un aizmirsti par win.
Bail ja kaut ko nesapratīšu vai nepatiks uz laiku palikt bez citas OS (Windows).
P.S – kāpēc vispār gribi linux?
P.S. – Netaisi dubultpostus, no malas izskaties pēc tāda troļa kuram vispār nevajag grābāties gar datoru, vai sistēmu instalēšanām…
man pimeram pašam ir Win7 un xubuntu, main sistema xubunu a ja gribas kadu speliti paspelet parladejos uz windu
kāpēc vispār gribi linux?
Gribu pats uz lielā kompja iemācīties lai var parādīt kā lietot senčim uz portatīvā.
man pimeram pašam ir Win7 un xubuntu, main sistema xubunu a ja gribas kadu speliti paspelet parladejos uz windu.
Ja pašam iepatiksies, domāju lietot tāpat kā tu saki.
Ja izmēģināsi tip uz fikso, tad neredzu jēgu – lieku uz to, ka ko nesapratīsi, nosuaksi linux par sūdu un paliksi pie win.
🙂 Vienreiz jau tā esmu darījis, tagad ir vajadzība, uzlikt uz portatīvā un vajadzības gadījumā parādīt senčiem
Gadus 7 lietoju un citādi pat neiedomājos. Bet ne Ubuntu. Mint vai Debian ieteicamāki. Ja PC ir ar UEFI, pārslēdz to legacy BIOS režīmā. Mints piemēram nav UEFI sertificēts.
Ja neko nejēdz no Linux, uzliec windofsam Virtualbox un sākumā uz tā nomēģini.
Preses relīzes