Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › UK failapmaiņas cienītājus varēs atslēgt no interneta
[imgr]
Britu politiķis – leiborists Peters Mandelsonsizbīdīja
Diez ko tālāk darīs? Aizliegs internetu?
Ja visus tos p2p pasludina ārpus likuma tad tehniski nav nekādu problēmu visu to izkontrolēt un pārkāpējus sodīt.
Protams, mūsu sīči tradicionāli sevi uzskata pa visgudrākajiem un uzskata ka var visus apmānīt un neviens šos pamuļķus nesodīs.
Krievijā ar sāk piegriezt skrūves.
Nebrīnīšos ka pēc gadiem 10mit pirātisms būs sarucis tik jūtami ka principā par tādu pirātismu kā šodien tad vairs vispār nevarēs runāt.
legālus
Dzīvi piemēri:
Cienen (UK) $12.95 and StrongVPN $15.00 (US, UK) both with dedicated IP’s using the fastest OpenVPN – Both of these along with my EU seedboxes are the strongest first line of defense for me.. I’m on a 20mbs down US cable connection..Speedtests on Cienen UK pull a whopping 3Mbits down and 300K up and that’s overseas!..StrongVPN US connects at 8.8Mbs down and 1.5Mbs up.
My VPNUK about $14, connection is running L2TP and is a bit slower..Probably logged, but cheap and I have a Spain IP address
Tāpēc ka privātie censoņi vienmēr ir 10 soļus priekšā valdībai, kas attiecas uz internetu. Vienalga kur tas ir, ASV vai UK…
Piekrītu, mamm! 🙂
Laikam raidījumā vecā [2vi gadi apakaļ] “Sems” – bij sanākuši AKKA/LA spečuki, daži slāgermeņi, un Nākotnes Parka vadītājs.. un tad spriedelēja par p2p… Finālā sanāca, ka jebkurš torrent trakera, DC++ huba tureetaajs ir iesaistiijies kautkaadaas mafijaas, taa vien tik to dara kaa seezh un sleedz dariijumus ar DVD kompanijaam, zog, un par to jamam maksaa, lai ieks p2p kautkas paraadiitos.. un ka taadu iipasnieku ir tik gruuti atrast u.t.t… – kādas vien tik stulbības nedzirdēju.. 😀 Vismaz jautrs vakars bij.. 😀 Un draugiem varēju pastaipīt krānu par to – cik traks kā DC++ huba turētājs es skaitos.. 😀
Es tagad gaidu kad mani atkal ņems pie dziesmas, un paprovēs man neuzrādīt savas finansu atskaites. 🙂
Tu gribi teikt ka visi p2p protokolu izstrādātāji ir pilnīgi idioti? Diez uz kāda pamata viņi aizliegs protokolu, kura mērķis ir dalīt legālus
Nē… izstrādātāji nav idioti.
Idiots esi tikai tu.
Bet kad nedaudz paaugsies un pieņemsies prātā pats sapratīsi savas kļūdas.
Jaunības maksimālisms un tam līdzi ejošais stulbums, vairumā gadījumu ir pārejoša lieta.
Tu to savu demagoģiju var bāzt sev dirsā nevis mani mācīt.
Kārtējais sīkais lohs kurš iedomājas esam gudrāks pa visiem.
Smieklīgi.
Nē.. skumji.
Jaunatne tak esot mūsu nākotne…
kuuminsh
Cienītais, es jūs netiku apvainojies. :>
Jā, mūsu jaunatne ir mūsu nākotne, par cik pašlaik kopaina izskatās dirsā, pie tā laikam vainīgi jau pieaugušie un gudrie, tātad tādi paši gudrinieki kā tu. Bet pēc manas pieejamās informācijas Tev manu pinkulācīt ir maksimums 20-25 gadi. So par sīko lohu arī tevi var apsaukt, jo arī tu esi jaunatne, tātad sīks l**s, idiots, arī demagogs un stulbs, kurš iedomājas, ka ir gudrāks par visiem.
Pie tam:
P2P technology is legal, but sharing copyrighted materials is not. Some websites that archive illegal P2P files have been targeted by organizations representing recording artists and the movie industry. Class action suits have also been brought against P2P users in some cases.
Kā arī:
For anyone like him, especially those of the older generation, it’s an understandable reaction. You don’t get anything for free in this life right? But P2P software allows you to do many things for free – make phone calls, share films, music and software, watch TV channels etc – all you need is an internet connection. It’s increasingly used by research, medical, business and military institutions to improve data flow exchanges although for the purposes of this post, I’m only looking at the things that the average home user uses them for.
kas atrodams
Secinājumus izdari pats, mr viszini 🙂
Tu gribi teikt ka visi p2p protokolu izstrādātāji ir pilnīgi idioti? Diez uz kāda pamata viņi aizliegs protokolu, kura mērķis ir dalīt legālus
Nē… izstrādātāji nav idioti.
Idiots esi tikai tu.
Bet kad nedaudz paaugsies un pieņemsies prātā pats sapratīsi savas kļūdas.
Jaunības maksimālisms un tam līdzi ejošais stulbums, vairumā gadījumu ir pārejoša lieta.
Tu to savu demagoģiju var bāzt sev dirsā nevis mani mācīt.
Kārtējais sīkais l**s kurš iedomājas esam gudrāks pa visiem.
Smieklīgi.
Nē.. skumji.
Jaunatne tak esot mūsu nākotne…
pffff 😀 😀 😀
Aizej izgulies aaksts
Nekas.. nāks gadiņi un stulbums gaisīs.
Moš.
Tādi mudaķi aļa priduraks kurš turas pie mammas brunčiem ir pilna pasaule.
Un visu laiku jamie kviec ka pirātismu nav iespējams apkarot.
Savulaik tie pajoli brēca ka DC esot nemirstīgs…
Nu tagad mēs redzam cik tas šits ir nemirstīgs.
To pašu tie muļķi blēja par trekeriem..
Kā tur tās lietas šobrīd grozās mēs visi redzam.
Ipaši apdolbīdi mudaki bīda demogoģiju mol p2p tehnoloģija esot legāla un maināmies legāliem failiem..
Jā jā…
Tas ka tu esi idiots nenozīmē ka visi ir tādi paši.
Sīkais hrenova klauns.
Tiešām katram muļķim skaidrs, ka 99% no visiem p2p novilktiem failiem ir nelegāli. Visi taču nevelk Ubuntu Linux 10.04 beta? 😀Kungi!!!! Izbeigsim savstarpējos apvainojumus!
Savulaik tie pajoli brēca ka DC esot nemirstīgs…
Oh shi**… :
Mani kā DC++ huba uzturētāju ar sūdainu mietu pa priekšu izdzītu no internetiem.. 😀
Ipaši apdolbīdi mudaki bīda demogoģiju mol p2p tehnoloģija esot legāla un maināmies legāliem failiem..
OMG ZOMG!!!!@!!!! Skypenelegāli
Š o lietotāju lūdzu steidzamā kārtā uz lobotomiju… :>
Preses relīzes