Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Operātori un Sakari › un beidzot, viss bez ierobežojuma!
Revolūcija valstī! 😀
(gaidiet jaunumus no šī operatora 🙂 )
Bet labs tarifs kopā ar zvanu brīvību tikai 20 eiro tie ir 14 lati. vēl pirms 10 gadiem 14 ls maksājām par tarifa plāna abonēšanu, numura noteicēju un 1 stundu garām vietējam sarunām 😀
turklāt bez nekādiem limitiem jau 4TO GADU!
Neredzu neko revolucionāru… ‘LMT’ sāka redzēt ka klienti masveidā pariet uz lētākām opcijām (Bite vai Tele2) un ta izdomāja palaist bezlimita netu mobīlajā pa 10eur/mēn. Esmu Rīdzinieks un cik es esmu centies uzstādīt datu rekordus vairak par 2gb man nav veicies iztērēt(speciali nevelkot 30gb bluray filmas uz telefona) jo wifi pieejams Rīgā uz katra stūra, lielāko pilsētu centros arī, kādā pasākumā ar parasti ir wifi, mājas ir wifi…. Varbūt dziļos laukos kur nets velk knapi 2G atrumā tagad varēs ballēties un kačāt bez limita ar 50kb/s!!!!!! 😀
Tā kā nezinu kur hyps bet fanboyiem jau patīk….
Turklāt ‘visi uz viena vada’ vakaros ir mega štelle lai maksātu par to vēl naudu!
šovakar cenuklubā sēžot “mazaja pupā” 27/3 pings-33
vakar netālu no mālpils 52/29 pings-27
tad vel kautkur randomā 16/19 pings-22
3g kautkur 6/6.5 pings 107
05/12/14 random 20/1.5 pings 16
ar 3g internetu tiešām šis pasākums būtu nevajadzīgs, jo ar to ātrumu ko tas piedāvā, vajag pacensties lai 10GB iztērētu. Bet ar 4G patreiz mobile data usage 10-17.dec. tieši 7GB [bet kopā ar divām dvdrip filmām]
Ir liela interese ko spēs piedāvāt konkurenti piem. kā tele2, varētu būt interesanti… 🙂
*tiešām izdzīves ,un random Rīgā/pierīgā.
internetu telefonaminternetu mājai (datoram)
Saspraudu savā uzlauztajā Hujawei 3G puļķī dažādu operatoru kartes – gan telefona, gan interneta. Internetu man deva ar visām SIM, tik APN vajadzēja pamainīt atkarībā no operatora. Tiešām liekas, ka jaunais LMT piedāvājums ir pat izdevīgāks par vadu pieslēgumu. Vismaz kamēr visi vēl nesūc trafiku.
Ja kabeļnets Tev dod reālu IP, tad telefona netam būs viena uz vairākām, dažādas IP.
Bet ja nav nepieciešama sava IP, kko uzservēt, tad viss ok.
Piemērs, mums vietējā laivu nomā – video novērošanas sistēma, un 4G internets, jo nav pieejams tas pats Lattelecom. Pašu serveri likt nevaram uz vietas (Kas principā būtu ērtāk, vairāku apsvērumu dēļ), dabonam seivotos, gan tiešsaites datus sūtīt uz ārēju serveri, pie kura tad var pieslēgties no cita datora.
Par Tele2 – viņi nekad nav bijusi konkurenti, viņi tik māk klonēt pakalpojumu servisus, nolaist 5-10c nekā LMT vai bitei un skaļi izreklamēt kā ‘savu’
Kad ir bijis tā, ka tele2 pirmā izveido ko tādu kas nav LMT un Bitei? NEKAD! Jo tā ir sasõdītā švīden viašrot firmele kurai nav kompromisi a.ist visus kuri ir viņu tīklā un maldināt jaunos klientus piedāvājot ‘zemāko’ pakalpojuma cenu tirgū(bet ja iedziļinās ta ne to kvalitatīvāko) lai nāk pie viņiem ar līgumtermiņu uz 24mēn, tādējādi iegūstot pēc iespējas vairāk peļņu pēc iespējas ilgākā laika posmā. Bite un lmt tomēr tik zemu nenolaižas un reāli darbos arī pierāda kapēc ir jābūt par viņu klientiem, nevis tikai noskatās no citiem un tad laiž stūlbas reklāmas visur un ‘lepojas’.
Nezinu, kā citiem, bet t2 ir laba politika nelauzt līgumu pret klienta gribu un nemainīt tā nosacījumus, pat ja tarifs vairs neeksistē un pārejiem tarifiem ir paceltas cenas. kādus divus gadus atpakaļ izvēlējos tarifu “ZZ visi pieslēgums”, ko sastādīja 300min, 100sms, 100mb (tagad ZZ kombo) par 2.85Ls/mēn. Kad visiem t2 tarifiem pacēla cenas, es turpinu maksāt tos pašus 4.06€/mēn. Protams, ja ņemšu pie viņiem telefonu vai kaut vai būs jāmaina simkarte uz mini sim, tad būs jāpāriet uz kādu no esošajiem tarifiem, kas mani uz doto brīdi neapmierina vai nav nepieciešami. Tādeļ arī jautājiens par biti, kas un kā ar to internetu viņiem ir, lietojams tikai Rīgā vai citā lielpilsētā, bet mazpilsētās jāmin pedāļi?
Preses relīzes