Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › UPS izvēle
Vajag diviem 1,6GHz celeroniem, optikas konvertoram un routerim. Ir nedaudz nepatika pret lēto UPšu 270 voltiem izejā bez slodzes. Tie divi celeroni ar 3 HDD katrs protams slodzi radīs, bet vienalga nepatīk man tie lētie.
Itkā gribās lai visu laiku pārveido nevis tikai ar releju pārslēdz uz aķi kad štrome pazūd, jo mēdz arī noraustīties pa retam. Idejas?
Kādas jaudas abiem? To, cik un ko jūgt klāt Tu vēlies, tas ir it kā skaidrs, bet par to, ko esi noskatījis, nav skaidrības. Bieži vien ne jau iekš brenda visa “sāls”.
ITYS 1kVA(700W)
On – line tipa nepārtrauktas barošanas avots. On – line tipa UPS nodrošina pilnu noslogojuma aizsardzību no dažādu barošanas tīkla parametru novirzes
Man ir kkāds vecu vecais APC 325 iet jau kkadi 4-5 gadi nekādas vainas tātad ņem APC
Arcus.lv man piedāvā Mustek PowerMust 800VA, pa 47Ls. Bet Datortehnikas kadri ņirgājas par tādu. Neprotot viņi aķi pareizi lādēt, kā rezultātā identiski aķi APC iet 2reiz ilgāk nekā Mustekos un orvalžos. eCom lapā rakstīts ka mustekam ir voltage stabilization. Sūrie veči saka ka nau.
Vel nedaudz un es nevis UPSi nopirkšu bet gan abu serveru powerpogas caur Mikrotika com portu izlaidīšu, kurš savukārt tiks uzturēts no vecas skrūvpistoles aķa. Blyad! 🙁
Sākumos gan, laikam, bija gļuks ar pīkstuli – viss darbojās, bet viņam kaut kas nepatika – nevarēja to pīkstēšanu atslēgt, bet vēlāk tas vairs netika novērots. 😀
Ja runājam par brendiem. Es gan tomēr parasti skatos uz parametriem, lai atbilst prasībām… un tad jau +/- ir labi. Protams, galīgi nezināmu brendu neņemu, bet zināmākos nešķiroju. Tomēr gan jau tie, kas ikdienā ar upšiem ņemās daudz, ir izfiltrējuši labākos modeļus konkrētajiem ražotājiem.
Kad kontā būs naudas – būs APC pa 60+ cik tur tiem Ls.
Preses relīzes