UPS izvēle

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    sm00x
    Participant

Š…emt Orvaldi vai tomēr APC?

Vajag diviem 1,6GHz celeroniem, optikas konvertoram un routerim. Ir nedaudz nepatika pret lēto UPšu 270 voltiem izejā bez slodzes. Tie divi celeroni ar 3 HDD katrs protams slodzi radīs, bet vienalga nepatīk man tie lētie.

Itkā gribās lai visu laiku pārveido nevis tikai ar releju pārslēdz uz aķi kad štrome pazūd, jo mēdz arī noraustīties pa retam. Idejas?

osy
    Participant

Pirms kāda laika viens 800VA Orvaldi nosprāga, lai gan nokalpoja savus 2 garantijas gadus.. 🙂

WerNeo
    Participant

“Š…emt Orvaldi vai tomēr APC?”

Kādas jaudas abiem? To, cik un ko jūgt klāt Tu vēlies, tas ir it kā skaidrs, bet par to, ko esi noskatījis, nav skaidrības. Bieži vien ne jau iekš brenda visa “sāls”.

nevertell
    Participant

Kāda jēga postot topikā, kura autors ēd banānu un nespēj atbildēt ?

WerNeo
    Participant

Nepiefiksēju! Nekas, “apēdīs banānu”, gan jau atnāks vēl un atbildēs. Esmu pamanījis, ka normāli puisis diskutē un nav nemaz tik mazattīstīts, kā te viņu visi mēģina nolikt. Kā redzi, nekautrējas arī prasīt.

migors
    Participant

paņem šo, ja ir nauda,

ITYS 1kVA(700W)

On – line tipa nepārtrauktas barošanas avots. On – line tipa UPS nodrošina pilnu noslogojuma aizsardzību no dažādu barošanas tīkla parametru novirzes

https://www.energolukss.lv/index.php?db=173&lang=lv&prid=233

nevertell
    Participant

Datorsajēga varbūt viņam ir, bet domātspēja apšaubāma.

web33
    Participant

Nu moins ko tu tur slēgsi klāt ?

Man ir kkāds vecu vecais APC 325 iet jau kkadi 4-5 gadi nekādas vainas tātad ņem APC

Anonīms
    Neaktīvs

Datortehnika.lv iesaka APC. Viņiem lētākais man derīgais modelis – 66Ls.

Arcus.lv man piedāvā Mustek PowerMust 800VA, pa 47Ls. Bet Datortehnikas kadri ņirgājas par tādu. Neprotot viņi aķi pareizi lādēt, kā rezultātā identiski aķi APC iet 2reiz ilgāk nekā Mustekos un orvalžos. eCom lapā rakstīts ka mustekam ir voltage stabilization. Sūrie veči saka ka nau.

Vel nedaudz un es nevis UPSi nopirkšu bet gan abu serveru powerpogas caur Mikrotika com portu izlaidīšu, kurš savukārt tiks uzturēts no vecas skrūvpistoles aķa. Blyad! 🙁

ruukjis
    Participant

Uzreiz saku ņem, ko ņemdams tikai ne Mustek – tas ir sūda etalons, tas ir perfektākais piemērs tam, kādam nevajadzētu būt UPSim. Voltāžas stabilizators viņam ir, tikai tam ir tendence noklāties pie pirmās elektrības “noraustīšanās”, tāpēc arī sūrie veči saka, ka nav.

KristoZ
    Participant

Nezinu, man pašam ir Mustek PowerMust 600 LCD – nu jau, ja nemaldos, trešais gads iet – uzvedās solīdi.

Sākumos gan, laikam, bija gļuks ar pīkstuli – viss darbojās, bet viņam kaut kas nepatika – nevarēja to pīkstēšanu atslēgt, bet vēlāk tas vairs netika novērots. 😀

WerNeo
    Participant

Mustek PowerMust 800VA priekš diviem datorkomplektiem iespējams būs par švaku ar saviem 480W. Bet gan jau, ka zini, cik tie konkrētie datori paņem un esi pie tā piedomājis.

Ja runājam par brendiem. Es gan tomēr parasti skatos uz parametriem, lai atbilst prasībām… un tad jau +/- ir labi. Protams, galīgi nezināmu brendu neņemu, bet zināmākos nešķiroju. Tomēr gan jau tie, kas ikdienā ar upšiem ņemās daudz, ir izfiltrējuši labākos modeļus konkrētajiem ražotājiem.

Anonīms
    Neaktīvs

Tā kā ar naudām ir slikti tad tiek nolemts bomžot, proti – paņēmu no Datortehnika.lv 2 vecus upšus, APC un laikam Mustek, Depo iepirkšu aķus un baosies man 1 kompis un routeris no viena un otrs kompis un optikas konvertors no otra.

Kad kontā būs naudas – būs APC pa 60+ cik tur tiem Ls.

Anonīms
    Neaktīvs

Depo aķi protams izbeigušies un nevienam pārdevējam nekrata pasūtīt. Nācās nopirkt pa dārgo Zummerā. Musteks pa pāris aliem + 13Ls un serveris, optikas konvertors un routeris atkal iet caur UPSi. Nākošais “kvests” – atdzīvināt APC CS475. Platei nekas dedzis nau, drošinātāji veseli, bet aizmirsu palūrēt to mazo ieslēgšanas pogas un diožu platīti.

Anonīms
    Neaktīvs

Liepājas Depo parādijušies aķi! ir gan 7,4A gan arī tie mazie. Ja kādam UPS mirst – brauciet uz Depo. Lielie 8.09Ls, mazie 6Ls.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā