Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › UPS, – vai +
Man ir dators ar barošanas bloku Chieftec CFT-600-14CS , monitors ASUS VK221D , mātesplate GA-EP43-DS3 , procesors Intel Core 2 Duo , vai nejaušas elektrības pazusšanas gadījumā man var ko līdzēt UPS un vispār priekš kam un kas galvenokārt tos pērk pievieno ? Vai elektrības nesankcionēta pazusšana var ļoti stipri kaitēt datoram, kādiem dzelžiem konkrēti visvairāk kaitē elektrības pazusšana ?
Paldies par atbildēm .
Es zinu ka Jūs zinat ! 😉
Diži nekas no vienkāršas elektrības pazušanas jau datoram nekaitēs, bet nesaglabātie datu gan pazudīs.
Vairumam upšu ir arī Surge-Protection (zibens spēriena aizsardzība), kas lieti noder, ja mājā iesper pats sātans.
Es iegādājos UPS pēc tam, kad zibens spēriens pa provaidera vadiem izraizija mana PC tīklenes nāvi. Kā arī lieti noder, ja īslaicīgi pazūd mājā elektrība.
Vispār UPS ir laba štelle. Tas nodrošina kompim patstāvīgu un nemainīgu elektrības spriegumu, pat ja mājā iespēris zibens.
Ja es nopērkšu labu-dārgu datoru, negribās riskēt .
Pat šito kas ir negribās nobeigt un vēl, es nezinu kādu man vajadzētu 🙁 .
Izlasi šo:
Noteikti iesaku nopirkt UPS. Kaut gan, ja elektrības pazušana mājā nav hroniska parādība, tad pietiks tikai ar tīkla filtru. Lētāk sanāks.
Izlasi šo:
Skaisti, tikai cena nav no tām pieņemāmākajām . 🙁
Paldies par linku .
Preses relīzes