Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › UPS’is
Kuru modeli varat man ieteikt ?
Darbā visos kabinetos stāv APC Back-UPS 325, 230V
Kaut kā man tiem upšiem +/- 3 gadi aķi nokalpo, pēc tam jāmaina. Citi mašķeri vienkāršāk liek klāt auto vai rollera aķi klāt. :]
Procesors
RAM atmiņa
Videokarte
Barošanas bloks
UPS prasības, ja pazūd elektrība, lai dators vēl strādātu 5-max.10.min.(vairāk nevajag), lai es varu atnākt no citas istabas un to mierīgi izslēgt .
Neesmu tik daudz tos testējis, lai zinātu, kas konkrēti ņemams, kas nē – bet pašam ir divi aparāti – viens Mustek PowerMust 600, otrs PCM Imperial 425. To Mustek’u es neieteiktu – tam pēc kādu 2 gadu lietošanas kaut kas ir noklājies kontrolsistēmā – lai arī baterija vēl turētu, bet, izraujot barošanu, tas parauj līdzi visu pārējo. (skatīt ierakstus zemāk – vaina ir aktīvā PSU un pasīvā UPS izmantošanā)
PCM turpretī pēc vairāk kā 2 gadu lietošanas vēl pat puslīdz normāli tur bateriju, turklāt tam ir USB, RJ45 (tīkla vada) aizsardzība un pat programmatūra (lai arī ne tā glaunākā) ne-Windows vidēm, kas par kaut ko, laikam, liecina…
P.S.
Emerson’i
300-360W / 500-600VA parametrus ņemšu vērā, būs pēc kā vadīties izvēloties. Vēl parakšos Goglē pa visiem forumiem pēc kārtas .
Kad atradīšu pēc manām domām piemērotu pacelšu tēmu.
Vēl ir viena lieta, skaties kāds tev ir barošanas bloks kastei. Ja tev ir “Active PFC” PSU, tad sanāks padārgi. Tā kā zināšanas fizikā man nav tās stiprākās, tad sīkāk vari skatīties piemēram te:
Corsair CX-600
Tas tad ir, laikam, atkarīgs no tā, cik kvalitatīvu sinusoīdu UPS izdod, strādājot no baterijas. Te tad ir arī tā problēma ar manu Mustek UPS un aktīvo barošanas bloku otram datoram. :]
APCMustek
Kādas būs atsauksmes par Mustek’u ?
Preses relīzes