Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Ušakov, varbūt brauksim par pietupieniem?
No šodienas plkst. 16.00 Maskavas metro stacijā “Vistavočnaja” sāks darbu eksperimentālais biļešu automāts, kurš braukšanas dokumentu izdos pret 30 pietupieniem
Uzreiz nāk prātā doma, ka šādi automāti ļoti noderētu gan pie Saeimas, gan citām valsts iestādēm. Tāpat var stādīties priekšā pirmdienas rītu, kad drebošas personas stenot izpilda pietupienus, lai tiktu pie kārotā aliņa…
Bet par to Ušakova ieceri… Man grūti spriest, par cik pats esmu dzimis Rīdzinieks un pārvietojos ar savu, vai ne tik savu, auto. Cepās jau pārsvarā tie, kas ir nerīdzinieki. Zinkā- kamēr tas neskar konkrēti mani- sevišķi nekrata tas, ko tur viņpus žoga cilvēki bļaustās. Bet mans subjektīvais viedoklis- Vēlēšanas tuvojas un Ušakovs vāc Rīdzinieku labvēlību. Kāda viņam daļa gar “lauķiem” un citām pašvaldībām?
Ušakova problēma ir tajā, ka viņš uzdrošinājās aiztikt sociāli vājākos slāņus. Sabiedriskais transports tomēr ir proletariāta pārvietošanās veids. Kaut gan mūsu zemnieki nav tik karstasinīgi, kā dienvidu kolēgas, zināmi rezultāti ir jau redzami. Jaunākajā Latvijas Faktu pētījumā
Braucu bez biļetes, kauna nav, inb4 morālfagi “kā tad tā, citi brauc un maksā a tu kā žīds bez maksas ripini”
Pievienojos Riki-Tiki-Tavi, man tas ir pie kājas, kad pienāk tās retās reizes, kad jāpārvietojas pa Hauptstadti, ne jau ar sabiedrisko…
Ieguvumi:
1) nav izmaksas par transportu;
2) ir gadījumi, kad no punkta A uz punktu B kājām aizeju ātrāk nekā sabiedriskais transports;
3) nav jāsēž urlakova elektorāta piesmirdinātajā transportā;
Respektīvi kā tu attiecies tā pret tevi attiecās! Un tev ir izvēle!
Ideja neslikta! Jāiesaka! 😀
Jaunākajā Latvijas Faktu pētījumā Saskaņas reitings ir nokrities par ~4 procentpunktiem.
Pirms pagājušajām vēlēšanām bija apmēram tādi paši reitingi un tad nāca pārsteigums .
Kāds var pateikt kā tad īsti ir tur tai Tallinā?Vieni saka ka Tallinieši braucot pa brīvu bet citi maksājot?Ja jau tā,tad kāpēc viņi var?Arī kremlis iesaistīts?
Preses relīzes