Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › USB Flash Slēpta kopēšana
E: – otras fleškas burts no kuras jāfenderē saturs
>:( – tavas fleškas piešķirtais burts..
Cik patestēju, nemetās nekādi jautājumi, ja nu vienīgi uac var paprasīt atļauju atvērt..
Var jau protams arī kodēt garāku .bat failu.. Š is tāds fiksais variants..
Tagad viss strādā, bet testējot radās problēma, ja flasku izrauj ārā pirms tas nokopē visus failus tad rīkujoslā izmetas paziņojums.
[img]https://www.bildites.lv/images/tizywfu97agcy15mmq0k.jpg
Vienīgi ja tas otrs cilvēks no datoriem daudz nesaprot, tad to izsaukumzīmi var novelt uz kko citu, piemēram «laikam pa ātru izrāvu flešku»…
Lai šitā nenotiktu, fleška jātur pēc iespējas ilgāk datorā… Atkarība – cik daudz tie faili jākačā ārā.. 🙂
Vienīgais .rar vai .doc, .xls faili var stāvēt katrs atsevišķi aiz savas paroles, nu tad neko īpaši nepadarīsi..
Kopēšanas procesu tas neaizkavēs…
Pagaidām paldies par info, vēlāk uzrakstīšu kā viss izdevās.
Bet nu jā, tā ir “Personai sensitīvu datu zādzība izmantojot automatizētas apstrādes sistēmas” vai kaukā tā. Principā var ierubīt 3 pantus. Pa cik te vel palīdzēja – noziegums grupā! TA-DAAA!!!! 😀
Un pa cik tu neesi cietušais tajā datu zādzībā – teu nau nevienas otmazkas!
P.S. Visvairāk fascinē tas princips – Kamēr nav cietušais, nav noziedzīgā sastāva. 5dieniski vāvuļojot iedomājamies – ja kāds manam kaimiņam skrūvē ārā spoguļus, vel nav noziegums. Man jāzin kurā dzīvoklī ir kaimiņš, jāpamodina tas, jāzvana policijai, un, ja zaglis ir izskrūvējis spoguļus (nu jau ir tas “sastāvs”) pirms atbrauc policija, nu nez, nemanāmi jāseko viņam, vai? 😀
Samuraj, pa cik € tu man iedosi pēdējās 5 IP adreses no kurām nāk šis lietotājs?!
Es jau neko, es tikai jautājumu uzdevu…
Pretējā gadījumā arī šautuves treneri vainosiet par slepkavību, ko būs apmācāmais pēc treniņa pa cilvēku mērķiem paveicis?
Lūk tas pats ÄŒalovskis . Itkā nevainīgu kodu uzrakstīja, pat tikai fragmentu, bet dabūja ceļojumu uz ASV, pasēdēja ar nedaudz tur.
Tu zini, ka tiek darīts kaut kas nelikumīgs, pret noteikumiem, ja jau tiek slepeni darīts, kopēts, kas būtībā ir informācijas zagšana. Vai nu tas ir komercnoslēpums, programma, vai, nebrīnītos, kādas programmas atslēga un autors ir tik zemi izglītots, ka nesaprot, ka hardwarisko atslēgu tā pat vien nenokopēs. Jo pat savos piemēros lasot tekstu %userprofile% viņš nesaprot, ka tas ved uz pēc noklusējuma C:Userskonkrētais sistēmas lietotājs mapi Win Vista, 7, 8, 10 gadījumā un uz CDocuments and Settings konkrētais useris iekš Windows XP
Manuprāt, šis topiks ir izsmēlis sevi un ir jāslēdz, jo autoram neienāca prātā šo visu sākt kā tīri hipotētisku piegājienu, vai ir iespējams un kā izsargāties utt.
Man vajag apmēram pusdienlaikā pārbraukt pāri Brīvības ielai, no Metalurga uz Zemnieku ielas galu, pretējā virzienā, un bik sadurties ar tādu pēlēku kastīti… nu tāda maza pelēka kastīte, izturīga pret 9mm un tamlīdzīgiem, ar maziem lodziņiem… un regulāri brauc no Teātra ielas Liepājā uz Noliktavas ielu Rīgā.
Es jau neko, es tikai pajautāju… va ne? 🙂
Preses relīzes