Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › USB Pults
P.S. minimālais darbības rādiuss: 7m.
Lūk kur tā, ko es domāju… Maksā iekš smspc 16ls. Pagaidām vienīgā sakarīgā, ko esmu atradis.
P.S. par to logitech domāji harmony one? Vaitad ar to arī kompi var kontrolēt? Cik zinu, tā ir universālā pults (tv, dvd pleieris utt.). Ne uztvērējs, ne kāds softs priekš kompja neatceros, ka tur klāt būtu.
P.S.S. Varbūt šī pults ir tieši tā, ko domāji? (tā QStarz)
Kas attiecas uz datora vadīšanu – te ar pulti vien nepietiek, vajag vēl to kastīti-uztvērēju, kuru slēdz pie USB, un kas pārvērš pults komandas PC saprotamā veidā. Protams – tur arī būs draiveris.
Pats lietoju Harmony 525, sākumā bija grūti pierast pie tās loģikas, ka visu uzdevumu (teiksim – “gribu skatīties DVD” – ieslēgt TV, pie tam AV režīmā, ieslēgt DVD pleijeri, var opcionāli arī uzreiz automātiski izbīdīt diskdziņa atvilktni) veic ar 1 pogas nospiedienu. Bet nu kolosāla manta, kurai analogu nav.
P.S. Ja godīgi neesmu redzējis MAC ar AMD karti…
P.S.S. Kāds vispār pultij sakars ar VGA? Takš viņš nospiež konkrētu pogu no klavas nospiežot pogu uz pults. Piemēram play/pause tiek nospiests space. Ja pareizi sapratu tas ir konfigurējams un varētu arī būt, ka ar WMP var tīri labi piedabūt stradāt… Tik interesanti kā notiek drukāšana uz tā verķa? Rakstīts, ka arī netu ar viņu var browsēt, bet kā adresi ierakstīt, man nemazākās jausmas… Būtu tāpat kā telefonam drukāšana vai rakstīšana ar OSK? Ja jā, tad manta pa perfekto.
Preses relīzes