USB Pults

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Creep
    Participant

Tātad tākā esmu ticis pie eee pc jau kādu laiku, tad to verķi arī tagad stūķēju pie tv (caur vga kabeli). Tagad vienīgais, ko vajadzētu ir usb bezvadu pults. Vai kāds ir ko tādu kādreiz pircis un var padalīties pieredzē? Pagaidām vienīgais, ko esmu atradis ir Qstarz RC-Q105, kas izskatās tīri sakarīgs variants.

P.S. minimālais darbības rādiuss: 7m.

memorex
    Participant

Domāju portatīvāk būtu bluetooth un kā pūlti izmantot telefonu ar bluetooth… Bet ir veikalos arī usb parastās pūltis, kautkur ap 25Ls maksā, vot ražotāju gan otreiz dzīvē nepateikšu :D, vari vel skatīties logitech pūlti, bet tā noteikti maksās jau ap 100Ls

Creep
    Participant

https://www.qstarz.com.au/products/rc-q105.html

Lūk kur tā, ko es domāju… Maksā iekš smspc 16ls. Pagaidām vienīgā sakarīgā, ko esmu atradis.

P.S. par to logitech domāji harmony one? Vaitad ar to arī kompi var kontrolēt? Cik zinu, tā ir universālā pults (tv, dvd pleieris utt.). Ne uztvērējs, ne kāds softs priekš kompja neatceros, ka tur klāt būtu.

P.S.S. Varbūt šī pults ir tieši tā, ko domāji? (tā QStarz)

samurajs
    Participant

Ar Logitech Harmony One var kontrolēt absolūti visu, kas vien ar IR stariem vadāms; kaut garāžas vārtus 🙂 Tikai šeit vajag to USB uztvērēju, kas uztvertu komandas un novadītu uz PC. Tad var saprogrammēt arī Harmony pulti, lai nevajadzētu veselu kaudzi turēt.

memorex
    Participant

Creep tādu parodiju par pūlti gan nedomāju, bet cena jau arī maza, jā Logitech Harmony var lietot ar PC, pūlts tiešām laba ja mājās daudz tehnikas.

Creep
    Participant

A kā ar software puses atbalstu priekš tā harmony? Itkā jau acis krīt uz Harmony 525 pusi… Var kautko sakarīgu dabūt kautvai priekš tā paša WMP?

msh
    Participant

Laba proga, ko kontrolēt – blindouz mēdija pleijer 🙂 Un man likās, ka EE ir vāji… 🙂

samurajs
    Participant

Software priekš Harmony jau ir pults flešā iekšā + draiveris jāinstalē uz PC. Tad caur netu tiekam klāt milzīgai Logitech datubāzei, kur ir praktiski visi komandkodi jebkurai rūpnieciski ražotai ierīcei. Gadījumā, ja tomēr nav, bet kaut kur var dabūt aizņemties oriģinālo pulti – tad tos kodus Harmony var iemācīt (tam paredzēts iebūvētais fotouztvērējs).

Kas attiecas uz datora vadīšanu – te ar pulti vien nepietiek, vajag vēl to kastīti-uztvērēju, kuru slēdz pie USB, un kas pārvērš pults komandas PC saprotamā veidā. Protams – tur arī būs draiveris.

Pats lietoju Harmony 525, sākumā bija grūti pierast pie tās loģikas, ka visu uzdevumu (teiksim – “gribu skatīties DVD” – ieslēgt TV, pie tam AV režīmā, ieslēgt DVD pleijeri, var opcionāli arī uzreiz automātiski izbīdīt diskdziņa atvilktni) veic ar 1 pogas nospiedienu. Bet nu kolosāla manta, kurai analogu nav.

Creep
    Participant

Un ko sakam par ATI Remote Wonder? No ebaya var dabūt pa 20 ls ar visu sūtīšanu. Arī neizskatās nemaz tik slikta…

samurajs
    Participant

ATI Remote Wonder varētu būt OK. Tik nez kā viņš ies kopā ar nVidia kartēm, jo domāts priekš ATI.

Creep
    Participant

Samuraj: ies kopā tāpat kā AMD procesori ar nvidia kartēm… Takš mājaslapā rakstīts, ka neatkarīgi no grafikas procesora strādās labi.

P.S. Ja godīgi neesmu redzējis MAC ar AMD karti…

P.S.S. Kāds vispār pultij sakars ar VGA? Takš viņš nospiež konkrētu pogu no klavas nospiežot pogu uz pults. Piemēram play/pause tiek nospiests space. Ja pareizi sapratu tas ir konfigurējams un varētu arī būt, ka ar WMP var tīri labi piedabūt stradāt… Tik interesanti kā notiek drukāšana uz tā verķa? Rakstīts, ka arī netu ar viņu var browsēt, bet kā adresi ierakstīt, man nemazākās jausmas… Būtu tāpat kā telefonam drukāšana vai rakstīšana ar OSK? Ja jā, tad manta pa perfekto.

elvisburdajs
    Participant
    Creep
    Participant

Saprtu, ka tu varbūt tādu ņemtu un arī to, ka viņa ir laba, bet nu 80ls par tādu verķi gan diezvai varu atļauties iztērēt. Labāk tad nopērku kādu lētu draņķi un iztieku ar to nekā pērku pa 80ls mini klavu…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā