USB2 vai USB3 flash priekš TV

Sākumlapa Forumi Hardware Atmiņas (HDD, RAM, Flash) USB2 vai USB3 flash priekš TV

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Barons
    Participant

Lai iespraužot fleshu televizorā varētu skatīties filmas, kādu fleshu labāk ņemt, USB2 vai USB3 vai tam nav nekāda nozīme?

Andron MacBeton
    Participant

Nekāda. Visi strādā uz USB2.

USB3 ir stulbeņu detektors.

cesedy
    Participant

Jā, tev ar P4 un WinXP tiešām nebūs nekādas nozīmes.

Bet par tēmu – televizoriem visticamāk būs USB 2.0. Skaties, kādā krāsā ir vieta, kur ielikt USB – ja melns, tad 2.0, ja zils, tad 3.0.

m_janis
    Participant

Televizoram no USB 3 jēga, kā zaķim no stopsignāla. Par USB 2 jau nepilnīgi izmantojas. Bet protams, ja piespraudīsi USB 3 – strādās, bet jēgas nekādas. Cita lieta – kopējot failus no datora – tur gan jutīsi starpību (nu, ja vien neesi betons).

Barons
    Participant

Televizorā nav ne melnas, ne zilas USB ligzdas, manuālī ir rakstīts kurā USB ar video var spraust un kurā nē.

Tik liela izmēra failus no datora nekopēju un domāju tāda vajadzība tuvākajā nākotnē nebūs. Ja starp USB 3.0 un USB 2.0 nav nekāda atšķirība, ņemšu kādu no Kingston vai Adata.

samurajs
    Participant

Es gan ieteiktu samaksāt dažus € vairāk un paņemt kko no Patriot vai Corsair. Rakstīt fleškā daudzos GB ar 3-4 MB/s mēdz būt ļoti kaitinoši. Pie >10 MB/s process notiek daudz ņiprāk.

akms47
    Participant

Paņem labāk mazo arējo cietni uz 1 – 2Tb (bez papildus barošanas). Slēdz klāt pie usb, kam ir uzraksts ar HDD un priecājies par dzīvi. Pats skatos un draugiem ieteicu. Kaimiņš tikai labas kvalitātes filmas skatās, pa 30-50 Gb un ir ļoti apmierināts. A ko fleška, tajā maz ko var ielikt?! Pēcāk sagribēsi labākas kvalitātes filmas skatīties, bet tās ir liela izmēra un tava fleška būs tava vilšanās.

Andron MacBeton
    Participant

Perdelīt… tu neko nejēdz. Vai nu ei mācīties, vai zaver savu pļūtekli!

Tagad tu esi āksts, klauns un pajols, vienā personā. Es tevi neapvainoju, es tevi informēju!

Andron MacBeton
    Participant

Ja jau USB3 tad SATAs kaste ar SSD 🙂

Andron MacBeton
    Participant

Skaidrībai: Atmiņas mikroshēmas ātrdarbībai nav nekāda sakara ar porta datu pārraides ātrumu!

Veikalu plauktos ir USB3 flashkas ar vel lēnāku ieraksta/nolasīšanas ātrumu nekā USB2.

PISATIES, lūdzu, DIRST!

cesedy
    Participant

Un es tevi informēju, ka mani neinteresē, ko par mani domā neizglītots, nodzēries padebīliķis, kurš neko nesaprot.

Creep
    Participant

Kāds var paskaidrot, kāpēc tām flašatmiņām nepieciešams USB 3? Tīri teorētiski taču vismaz 30 MB/s ātrumus var sasniegt arī ar USB 2 (daudzmaz tipisks pārraides ātrums ārējiem usb 2 hdd).

Kas tās USB 3 atmiņas padara maģiski ātrākas?

ruukjis
    Participant

Corsair? Tie sūdi mirst kā mušas. Es gada laikā piecus nomainīju, beigās tirgotājam apnika un samainīja man uz Kingston.

ruukjis
    Participant

@Creep

Pa lielam – mārketings. Ir, protams, fļeškas, kuras to spēj izmantot, piemērma, no Kingston DataTraveler Ultimate 3.0, kas teorētiski var izspiest pat 70MB/s.

DeeMonS
    Participant

Pa lielam uz USB 2.0 nemaz vairs skatīties negribu, rakstīt USB ar 50mb/s tak ir kaifs, un vēl no tā ārā vilkt ar 100mb/s ir vispār super…

Lietoju Adata S102, pievīlis nav, norādītie ātrumi reāli arī ir, viss super!

kasis1000
    Participant

Piekrītu @macbeton. Pats esmu pircis Silicon Power un Kingston – tīri salīdzinājumam. USB2 strādāja ātrāk, KÄ€ USB3. Manuprāt, Macbeton vienmēr ir taisnība, tehnikas lietās.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā