Utilizēšanai nodotā datortehnika

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Utilizēšanai nodotā datortehnika

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Hidrargirums
    Participant

Labrīt, Notepadieši!

Radusies vajadzība tikt pie nederīgas (novecojušas, nestrādājošas vai citādi kādam nevajadzīgas) datortehnikas vienam savam projektam (pirms kāds jautā – nekādu komerciālu nodomu). Tā kā ļoti lielos daudzumos aiziet uz utilizāciju tādas lietas, gribētu zināt vai es kaut kur varētu šo te nodoto tehniku dabūt savā īpašumā. Š ad tad uzpeld pa kādam sludinājumam, bet visi pārdevēji pārsvarā Gagarina radinieki – maksāt 10€ par vienu 14 gadus vecu mātesplati galīgi netaisos.

Zinu, ka pie Alfas, Spices u.c. ir konteineri, kur viņu var nodot, bet vai tur var arī kaut ko pievākt sev?

Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju šajā jautājumā.

Nelabojams
    Participant

Var mēģināt aizbraukt uz Daibes poligonu – vismaz agrāk tur cilvēki bija diezgan pretimnākoši, bet tas bija pirms gadiem 10. Turklāt, ja interesē atsevišķi mezgli, tur viss pieejams arī jau izjauktā veidā. Vēl var mēģināt kaut ko dabūt vietējos atkritumu laukumos, kur pieņem elektroniku. Tur var sarunāt praktiski vienmēr, it īpaši, ja aiziet ar konfekšu kasti vai alu (atkarībā no sarga personības). Bet tur būs daudz mazāka izvēle un jāņem uzreiz visu kasti, kā stāv.

Hidrargirums
    Participant

Paldies, šos te variantus paskatīšos!

Der arī ar visu kasti, tā nav liela nelaime, korpusi arī šad un tad noder. Un vienmēr varu viņus nodot metāllūžņos, kad iekrājies kaut kas vairāk.

Ja kādam vēl kas zināms, tad droši sakiet. Būšu pateicīgs par visiem variantiem.

Inspektors_Caps
    Participant

Par cik lieliem apjomiem ir runa? Es kā reizi taisos kaut kādā veidā uztilizēt čupiņu datordzelžu. Kosmonauts neesmu…

Hidrargirums
    Participant

Atvainojos, ka tikai tagad atbildu, baigi daudz darbi bija.

Pašlaik esmu dabūjis sev vajadzīgo, vietējā utilizācijas punktā ļoti pretimnākoši cilvēki bija.

Varbūt kaut kad nākotnē vēl kas būs vajadzīgs, bet tad atkal šo pašu tēmu pacelšu uz augšu.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā