Uz Android 4.4.4 jauninās vien nedaudzus Samsung viedtālruņus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Uz Android 4.4.4 jauninās vien nedaudzus Samsung viedtālruņus

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Publiskots Samsung viedtālruņu atjaunināšanas grafiks uz šobrīd jaunāko operētājsistēmas versiju Android 4.4.4. Pirms nedēļas izdotais saraksts ir provizorisks un nav uzskatāms par oficiālu. Kā tas labi redzams, Samsung parūpējies tikai par flagmaņu un tiem pietuvināto modeļu atjaunināšanu. Vidējās klases un budžeta ierīču sarakstā nav. Interesants ir moments, ka novembrī jauninās 2012. gada septembrī izlaisto Samsung Galaxy Note 2 (tātad modelim ir vairāk nekā 2 gadi). Bet tikpat veca Galaxy S3 īpašnieki paliks gribot. Pavisam sarakstā ir 13 modeļu, kas ir neliela daļa no Samsung sortimenta.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_d4dc74a166353ee8b6f566cd3ce64a74_1.jpg[/img]

Avots

mikasa
    Participant

Man pa lielam pofig, Galaxy S5 kabatā un zinu, ka saņemšu atjauninājumu ātrāk vai vēlāk

Crow
    Participant

Vai jau pats zināji, ka esi afigenno kruts nazis…

Jaunzems
    Participant

Esi 100% pārliecināts?

Aldis
    Participant

Jau 5.0 nāk ārā. 😀

Kamēr katrs ražotājs jauksies iekšā Androīdā pa savam un putrosies, tamēr šādi būs, ka peak versiju līmenis iepaliek pa vismaz 2 versijām. Būtu bijis tā, ka katram jābūt stock kodolam, tas process būtu krietni vienkāršāks.

Quagmire
    Participant

Kurš saprātīgs cilvēks lieto Samsung stock romu, neskaitot tos, kas vienkārši nezin, ka var nomainīt?

Jaunzems
    Participant

Kurš saprātīgs cilvēks pērk Samsung ierīci?

mikasa
    Participant

Pasvisam noteikti, jā!

Quagmire
    Participant

Man mans Galaxy Nexus, neskaitot švako bateriju un skaņas kvalitāti, tīri labi patika.

iKey
    Participant

Man Stock, protams izravētas dažas man nevajadzīgas stock programmas, pielikti šadi tādi modi

Reizi mēnesī caur recovery novaipoju Cache un Dalvik Cache

Jaunzems
    Participant

Pavisam, pavisam noteikti?

Aldis
    Participant

Tad mikasa ir baigais malacis! 🙂

msh
    Participant

Kā man patīk visas šīs mākslīgās problēmas… 😀

jonjs
    Participant

Kas vainas vecākai Android versijai? Jauniešiem tagad mode lādēt KitKatus, romot u.t.t. t.i. radīt sev vēlākas problēmas. Pašam Samsung galaxy express 2 pat prātā nenāk atjaunināt.

Starp citu Huawei viedtālruņiem atjaunināšana notiek regulāri uz jaunāku Android versiju, lai cik tas nebūtu dīvaini, tad atšķirībā no Samsung tas Huawei pēc atjauninājuma sāk strādāt labāk, kā iepriekš.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā