Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Uz Igauniju bez pases ?
900 EEK
Latvijas republikaa ir divi speekaa esosji personu apliecinosji dokumenti – pase un csdd izdota autovadiitaaja aplieciiba. valsts teritorijaa sjie abi dokumenti AR LIKUMU ir izsludinaati par pilnveertiigiem personu apliecinosjiem un izmantojami bez ierobezjojuma.
aarpus Latvijas republikas teritorijas VIENIIGAIS personu apliecinosjais dokuments ir LR pilsonja pase vai(te es iisti neesmu sapratis, mhhhh) LR nepilsonja pase (ojajebu, kaads kalambuurs).
vai tiesjaam sjajaa portaalaa ir tikai aprobezjoti tiinji, kuri uzskata savu skolnieka aplieciibu par visuma caurlaidi?!
Piemērām robežpunkts Valka/Valga neviens neskata dokumentus.
A uz šosejas Valka – Rīga pie pašas pilsētas robežas Imigrācijas dienests un tik stopē visus kam igauņu jeb kādas citas valsts numuri 😀
Gan jau ka pēc tādas pašas metodes arī Igaunijā bauda dokumentus ārzemniekiem 😀
Pasi līdz!!!
vai tas bija betons
Starpcitu, šis nav pie Off-topic sadaļā, soo biedzāt vāvuļot beztēmā.
par kurratiem es taa neuztrauktors.
neesmu redzējis velosipēdistus ar valsts nummuriem kaut kā…. Bet domu es sapratu. Jājiet taisīt pase.
luuk sjeit mees redzam caurmeera notepad (un interneta vispaari) lietotaaju, kursj uzskata, ka vinja velosipeeds ir liidzveertiigs starptautiski atziitai pase.
jezus, kaadi kretiini sadzimusji…
neesmu redzējis velosipēdistus ar valsts nummuriem kaut kā…. Bet domu es sapratu. Jājiet taisīt pase.
luuk sjeit mees redzam caurmeera notepad (un interneta vispaari) lietotaaju, kursj uzskata, ka vinja velosipeeds ir liidzveertiigs starptautiski atziitai pase.
jezus, kaadi kretiini sadzimusji…
jēziņamfībija, tak palasi komentārus, cilvēki sāk runāt par kaut kādiem valsts nummuriem.
Pagājušo gad pabraucām viņiem garām, vispār nestādināja.
Latvijas republikaa ir divi speekaa esosji personu apliecinosji dokumenti – pase un csdd izdota autovadiitaaja aplieciiba. valsts teritorijaa sjie abi dokumenti AR LIKUMU ir izsludinaati par pilnveertiigiem personu apliecinosjiem un izmantojami bez ierobezjojuma.
Ja kas visādus pārgudreļus ar velosipēdiem ar var apstādināt tas pats Igaunijas policists un uzprasīt dokumentus. Parādīsi vadītāja tiesības un apskatoties, ka iebraucējs paprasīs arī pasi 😀
Tāpat arī gājējus var pārbaudīt..
Tākā esi tik kruts un paņem pasi līdz!!!
Preses relīzes