Sākumlapa › Forumi › Software › Grafikas programmatūra › Uzlabot bildes kvalitāti ar photoshop palīdzību!
Ir sasāpējies jautājums: esmu laimīgā ceļā nonācis pie eksāmena atbilžu variantiem,bet diemžēl bildes ir izplūdušas/miglainas un nav iespējams salasīt testa jautājumus…tātad mans vienīgais mērķis un dzīves jēga ir panākt šīs bildes tekstu salasāmu…
Izmēģināju photoshopā visādus sīkumus(trūkst zināšanas reāliem uzlabojumiem), bet nekā nesanāca,varbūt šeit ir kāds,kas var ieteikt kā padarīt bildes salasāmas,vai arī apstrādāt bildes līdz salasāmam līmenim un atdot man tās atpakaļ…
Pievienoju linku ar divām bildēm,kuru kvalitāte ir graujoša…
Paldies iepriekš visiem,kas spēj palīdzēt…
p.s. Mazāk komentēt kur tev nav ko teikt vajag…
Jaunzem, se būdā ar savām muļķībām!
bilde ar mashinas numuru raksta beigas
jā,šeit,kaut kas ir par šo,bet izskatās,ka pa brīvu nekas nenāk šajā sakarā..Raksta beigās jau kādam mašīnas numuru ir izdevies pārvērst pat ļoti lasāmu…
Un jā,fočēts ir ar telefonu,un roku dāma noraustīja ne pa jokam 😀
Topaz (B&W Effects / Lens Effects / Adjust / DeNoise / Simplify / Detail / Clean / ReMask / InFocus / DeJPEG Star Effects / Vivacity / Moment PE / Enhance) x86+x64 [2009/2012, ENG/RUS]
Tā kā pats fotožopu nelietoju, grūti man spriest par efektivitāti….
Š aubos vai vispār iespējams kaut ko izdarīt.
Adobe lielījās ar normālu motion blur labotāju, bet liekas, ka nekur vēl nav implementēts:
Refocus-it
Š itā bilde vnk neticami, psc.
Preses relīzes