Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Uzlabots notepad foruma skats un pats forums [NEW]
Paldies par uzmanibu.
Tagad vienkārši sakārto foruma ailes, jo viņas ir pa daudz + dažas ir jāpārsauc => saraksts ar jaunajmāj jau ir gatavs – tik jaizdara tas.
Kāpēc tas jādara uz veco versiju? Jo tas tiks pārnests uz jauno, tas darbs nekur vējā nebūs aizgājis. Protams, tas viss izskatīsies savādāk, bet tam nav nozīmes.
Tas tapec, ka visas izmainas saglabajas datubazee, jauna versija liksies virsu, un taa visu tacu nem no datubazes. Tatad sis darbs nav veltigs. Un vel menesi tu lietosi so versiju nedaudz parskatamaku, tas tacu ir ok.
Seit ir neliels saraksts, kas ir parvietots un kas jauns ir naks vai tika naks klat.
Notepad.lv
Foruma Noteikumi
IT ziņas
Raksti
Video { Domāju, ka šo sadaļu no šejienes vai vispār vajag nahrenizēt }
Foruma Jaunumi { “Foruma Jaunumi un Lietošana” }
Aptaujas
Adminiem
Rakstu Pieteikumi
Hardware
Pamatplates un CPU
Atmiņas (HDD, RAM, flash) { pieliec komatu aiz flash un pieraksti klāt vārdu “etc”, jo vēl ir visādi atmiņu veidi }
Video, skaņas u.c. kartes { “Video un Audio” }{ Jo citas kartes ietilpst kategorijā “Citas hardware lietas” }
Citas hardware lietas
SoftwareNew: Debian Linux atbalsts
Windows
Linux/BSD
Debian Linux atbalsts
Skripti
Audio/Video programmatūra
Grafikas programmatūra
Pārlūkprogrammas
Antivīrusi un FireWall
P2P programmatūra un Serveri { “Internets, P2P un Serveru programmatūra” }
Cita programmatūra
Web dizains un PHPBB
Web veidošana un Problēmas
PHPBB Raksti
PHPBB modifikācijas un uzlabojumi
PHPBB dizains, tēmas, skini
Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js)
Servera puse (php, java, ruby, perl, python)
PHPBB
Datorspēles
PC un Konsoļu spēles
Online spēles
Saites un Pamācības
Noderīgas saites
Web un Programmu pamācības
Photoshop un Grafika
PC modings
PC modings
Virstaktēšana
(Apvienoju TV ar audio/video, Foto ar Cita tehnika, Cilvēks un TehnikaNew: Auto lietas“Tehnika”
Audio/Video un TV
Auto Lietas
Cita tehnika
Sakaru tehnika
Mobilie telefoni
Operatori un Sakari
Citas tēmasNew: Cilvēks un Sabiedrība, Kino Jaunumi
Cilvēks un Sabiedrība
Reklāma
Izklaide
Kino Jaunumi
Humors un Joki
Viss pārējais
Sludinājumi
Ja Jums vel ir kadas idejas, drosi rakstiet tas sheit!
Bez tam – tas ar melno jau arī bija jaunais + ar sarkano un zilo vēl pārlabots.
Tad jau vajadzēja iemest normālu sarakstu – nevis kaut kādu kļūdu labojumu.
Bez tam – par dažām sadaļām es vēl joprojām īsti nepiekrītu.
Edited: Un tu te esi salaidis ko grīstē, jo tu iepostēji tikai samuraja un manu labojumu, bet dzivē esi izdar;ijsi pavisma ko citu – un par to tu neesi te devis nekādu ziņu.
Kāpēc tu šo te postē te iekšā?
Bez tam – tas ar melno jau arī bija jaunais + ar sarkano un zilo vēl pārlabots.
Tad jau vajadzēja iemest normālu sarakstu – nevis kaut kādu kļūdu labojumu.
Bez tam – par dažām sadaļām es vēl joprojām īsti nepiekrītu.
Tas tapec, lai ari lietotaji var izteikt savu viedokli. Ko vajadzetu uzlabot, kas un kaa. Pats zini, ka laiks nav man tagad tik daudz, lai varetu sarakstu izveidot.
Tas ir mans ar samuraju veidotais, bet tu forumu mainot iekļāvi vēl savu, kuru neviens taagd nezin.
Lietotājiem ieteiktu skatīties šeit:
varēji tak vismaz pateikt – ko TU esi izmainījis.
Video sadaļa
—
Ieteikumi
—
Video pieteikumi
—
Datortehnika
—
Debian Linux atbalsts
—
Interneta softi
—
PHPBB forums: Raksti
—
Fun sadaļa
—
Noderīgas saites
—
Iekš lielās sadaļas “Citas tēmas” => jāpārkārto izkārtojums, jo pašlaik neloģiski samests.
Ja tu te iemeti iekšā “Noderīgi linki”, tad augstāk nevajag teikt “Saites un pamācibas”, bet gan “Pamācibas”.
—
Pats zini, ka laiks nav man tagad tik daudz, lai varetu sarakstu izveidot.
Un man tā vietā bija jāņem un jāsalīdzina visas izmaiņas? Bez tam, ja nav laika mest, tad nemet – kādel vēl piedevām jāmet iekšā kaut kas nepabeigts? Lietotājiem tikai putro galvu.
Piemēram, nafig sadaļu Skripti, ja ir sadaļas par web servera un klienta puses skriptiem, linux sadaļa utt.
Ja reiz ir CMS un Dziņi tad priekš kam vēl wordpress?
Pārlūkprogrammas / Interneta softi – ?
PHPBB / PHPBB forums: Raksti – ?
Off-topic / Viss pārējais ?
Utt.
Mērķis jau arī ir – samazināt sadaļas.
Video sadaļa
—
Ieteikumi
—
Video pieteikumi
—
Datortehnika
—
Debian Linux atbalsts
—
Interneta softi
—
PHPBB forums: Raksti
—
Fun sadaļa
—
Noderīgas saites
—
Iekš lielās sadaļas “Citas tēmas” => jāpārkārto izkārtojums, jo pašlaik neloģiski samests.
Ja tu te iemeti iekšā “Noderīgi linki”, tad augstāk nevajag teikt “Saites un pamācibas”, bet gan “Pamācibas”.
—
Pats zini, ka laiks nav man tagad tik daudz, lai varetu sarakstu izveidot.
Un man tā vietā bija jāņem un jāsalīdzina visas izmaiņas? Bez tam, ja nav laika mest, tad nemet – kādel vēl piedevām jāmet iekšā kaut kas nepabeigts? Lietotājiem tikai putro galvu.
Tas sadalas ir atstatas tapec, ka visu nebiju pamanijis, kas atstats, kas nee. Labi, ka izlaboji. Tnx tu mad182 par ieteikumiem.
Tipa Rakstu atjaunojums lasās gan no foldera “Raksti”, gan no foldera “PHPBB raksti”.
Un tu gribi teikt, ka nevari piesaistīt folderim, lai tiek ņemti no turienes un attēloti kā raksti?
Tipa Rakstu atjaunojums lasās gan no foldera “Raksti”, gan no foldera “PHPBB raksti”.
Tad vajag taa teikt, ka tagad ieks rakstu sadalas izmantosim ari phpbb rakstu sadalas. Bet tas man nav pa pratam, tad vispar zud jega no tadas phpbb sadalas, visi raksti jauktos kopaa ar phpbb rakstiem. A Ta tiem kuriem interesee phpbb var iejiet atseviskaa sadalaa un redz tikai phpbb rakstus bez nekadas papildus info. Nevar neko taa izvilkt laukaa, ja grib izvilk ko laukaa vajag sadalu, nu forumu, savadak nevar.
Tad vajag taa teikt, ka tagad ieks rakstu sadalas izmantosim ari phpbb rakstu sadalas. Bet tas man nav pa pratam, tad vispar zud jega no tadas phpbb sadalas, visi raksti jauktos kopaa ar phpbb rakstiem. A Ta tiem kuriem interesee phpbb var iejiet atseviskaa sadalaa un redz tikai phpbb rakstus bez nekadas papildus info. Nevar neko taa izvilkt laukaa, ja grib izvilk ko laukaa vajag sadalu, nu forumu, savadak nevar.
Un kam, tavuprāt, ir domāta forumā mape “PHPBB”???
=> lai cilvēkiem, kuriem interesē šis tēmas un raksti – uzietu uz to un izlasitu => un nekas tur cits nemaisās!
Bet tikai PHPBB raksti attainojas sākuma lapā ar visiem pārējiem jaunākajiem rakstiem.
Uz tāda principa tak būs ieviesta arī Debian sadaļa – vai tad ne?
Preses relīzes