DoInsky, neņem galvā ķirzaku, viņš jebkuru nosauks par garīgi slimu idiotu. 🙂
Un vairākumos gadījumu viņam taisnība 🙂
DoInsky, neņem galvā ķirzaku, viņš jebkuru nosauks par garīgi slimu idiotu. 🙂
Un vairākumos gadījumu viņam taisnība 🙂
+ 1
Bosnijas
Tad nu atliek tikai uzbrukums.
nee, nu protams var buut arii “uzbrukums” caur paarluuku, mhhhh
es vienmeer esu teicis – paarluukaa pw NEGLABAAT!
kaut gan… interesanti tas par to pokera KLIENTU. cik saprotu, tas straadaa neatkariigi no paarluuka, liidz ar to sliecos uz keylogger vai troju.
un kas tur interesants? pilniigi pietiek ar vienu troju :>
nee, nu protams var buut arii “uzbrukums” caur paarluuku, mhhhh
es vienmeer esu teicis – paarluukaa pw NEGLABAAT!
kaut gan… interesanti tas par to pokera KLIENTU. cik saprotu, tas straadaa neatkariigi no paarluuka, liidz ar to sliecos uz keylogger vai troju.
Parsvarā visiem pokeriem ir arī webi, kuros var ielogoties arī ar tiem pašiem datiem, ar kuriem pokera klientos.
Š ite nevar būt kas līdzīgs? Pārējās lapas uzlauztas aizdomu noņemšanai.
Par hostingu, 2 no 3 saitiem atguvu, tiem nekas netika nodarīts, taču tie bija arī tie kas man mazāk interesēja, tieši trešais kurš bija aktīvākais un man svarīgākais vēl netika atgūts. Supports saka ka jāgaida tehniķis, jo ir nopietni bojājumi.
Hostinga saitā bandīts jau bija nomainījis vārdu, uzvārdu un citus datus, taču supports palīdzēja atgūt visu izņemot to vienu saitu.
Viņš nez kapēc tieši uzlauza man to kas svarīgs:
2 pokera konti, un uzlauza to labāko;
5 epasti, uzlauza 2 svarīgos, pārējie nesvarīgie neskarti;
3 domēni (ar hostingu), uzlauza vienīgo svarīgo
Baigais ļaundaris, būs mācība man, jāapbruņojās būs turpmāk!
variants ir tas ka to varēja izdarīt kāds kas piekļūst tavam datoram, kāds kas uzlika keylogeru. varbūt kāds hinduiss kas strādā tavā interneta provaidera kantori, vai cilvēks no kura tu īrē dzīvokli vai viņa paziņa utt.
Visam ir jābūt loģiskam paskaidrojumam.
Par to ka tavu pīsli uzlauza no neta es nedomāju jo tāda līmeņa hakeris kaut ko tādu darītu tikai tad ja būtu ļoti ieinteresēts personīgi ieriebt, vai nu sportojot 🙂
Nu vēl varbūtība ka tev piekļuva tieši caur weblapām / hostingiem. Piekļuva tad tālāk tavam pc un tad jau nolasija visas pārējās paroles. Un tad iedomājās ielist tālāk. Es pats strādāju ar joomla un tādi gadijumi ir dzirdēti ārprātīgi daudz, neapdeitots softs joomla / wp plus sūdīgs hostings. Labs salikums tādam iznākumam.
Preses relīzes