[img]https://bildites.lv/images/0ce7or1ic4y3bzo2pxz_thumb.jpg
Pie manis ir bijuši ciemos tikai vecāki, neviens cits! To ka mani uzlauza caur internetu man apstiprināja arī mana hostinga supports.
Par pokeru pagaidām vēl iet sarunas, diezgan palēni, nosūtīju jau dokumentus, tagad gaidu atbildi.
doInsky
Pahodu šis čalis jūs visus nes cauri
Es protams visu paroļu atgūšanu un maiņu veicu uz cita datora, ar citu emailu. Tas kuru man uzlauza stāv ieslēgts, bet tur netiek nekas darīts.
@ Wuu
Noteikti nē. Ja parole ir apmērām šāda or1galer22pol3baACbaz tad diezvai tas ir man uzvārds.
Izskatās ka ļaundaris ir atgriezies, tikai pēc kā?
doInsky
Cali ne…s tak format c un viss ,pirms format no kkada live cd izlasi vaidzīgos failus un nahrenizē to pārējo visu .
Gaidu precīzus nosaukumus, negribu nākotnē saskarties vēl.
Un caur ko tieši viņš man slēdzas klāt? Nu es gribētu zināt kā apmēram tas viss notiek? Tas ka man paliks tā pati IP nedod viņam iespēju atgriezties ļoti vienkārši?
Atvainojiet ja kāds jautājums ir stulbs, bet es gribu pārliecināties par visu, jo tiešām man tas viss ir piegriezies.
Tur ir antivīruss, antispyware un advancēts Firewall.
Paņem to uz 30 dienām kā trial. Par jebkuru attālinātu grābstīšanos gar PC šis cels trauksmi un bloķēs. Reiz man praksē bija tev līdzīgs gadījums, šitas Firewall ātri aplauza nagus krakeriem. Pēc trial perioda beigām viņš turpinās sargāt, tik datubāze vairs neatjaunināsies.
Visādi citādi nekāds labais iespaids savulaik nepalika, jo pārāk daudz visa kā. Bremze nežēlīga.
Ir citas daudz labākas, efektīvākas un resursus mazāk rijošas kombinācijas.
Tādu šausmu stāstu, kā autoram nebiju dabā redzējis.
Š aubu nav, ka viss tas “labums” no pokera un vienīgā izeja ir pārinstalēšana.
Mūžu dzīvo – mūžu mācies….:)
Agnitum Outpost
Tiesa, nu jau gadus 5 iztieku ar XP esošo ugunsmūri un nekādu problēmu – antivīrusu un nedaudz prāta gan vajag
No antivīrusiem jau kopš iznākšanas brīža fanoju par Microsoft Security Essentials
Izskatās, M$ nopietni piestrādājuši.
Viss pagaidām mierīgi, cerams dzīve beidzot sarimsies pie mana datorgalda.
Ja kas mainīsies vai būs kas jauns tad paziņošu jums arī.
Saku paldies visiem jums, kuri centās palīdzēt. 😉
WE WILL SEE NEXT TIME
Nu tā, OS uzlikts, 2 antīvīrusi un zone alarm piekrauts klāt.
Preses relīzes