Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Uzlauzta LR valsts policijas mājaslapa
Policijas mājaslapā bija vērojams paziņojums, kurā pausta neizpratne par tiesībsargu rīcību nedēļas nogalē notikušā Liepājas pludmales festivāla “Tele2 Baltic Beach Party” laikā, aizturot 40 cilvēkus aizdomās par atrašanos narkotisko vielu ietekmē.
“Es nesaprotu, kāpēc savācāt tos 40 cilvēkus iekš BBP, kuri gribēja normāli atpūsties? Ai ai ai. Vispār sāciet jūs arī atpūsties… bet lai nu kā sveiciens Valsts policijai! Jauku dieniņu,” teikts paziņojumā.
VITA noskaidro Valsts policijas mājas lapas “uzlaušanas” gadījumu.
Valsts AS “Valsts informācijas tīkla aģentūra” (VITA), kas uztur mājas lapu uz sava servera, šobrīd izmeklē notikušo.Pagaidām, kamēr precīzi nav zināmi lietas apstākļi, noskaidrotā informācija netiks izpausta.
Policijas mājaslapa pēc vairākām stundām atsāka darbu, patlaban notiekot hakera tvarstīšana. Viņam draud pat līdz 10 gadiem cietumā (ja noziegumam bijušas smagas sekas) vai liels naudas sods šai gadījumā – tā telekompānija TV3.
ja es būtu dzēris kafiju tajā brīdī kad šito ieraudzīju, es to būtu izspļāvis ekrānā :D:D:D:D:D
ā, šī tava atriebība par to problēmu ar policiju tad? :D:D iegansts ķipa BBP ? 😀
Nu šitie invalīdi toč nebija 😀
ne velti viņus māca maskēties un pielāgoties, kad vajag aī ir invalīdi, kad vajag baigiās būdas utt.. 😀
Preses relīzes