Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Uzlauzti Ubuntu Linux serveri
Tika uzlauzti 5 no 8 serveriem, kuri darbojās ar Ubuntu linux.
Sīkāk var izlasīt:
un te:
Usin – te nav runa par Linux, te ir runa tikai par ubuntu.
Protams, ka atklās caurumus, bet ir tāda lieta, ka tos kurus atradīs linuxā un bsd salāpīs un ielāps būs dabonams dažu dienu laikā. 😉
Pa dazaam dienaam daudz var izdariit… 😉
Manam PC ira dafiga partiiciju, prieks OS, Mp3, fotkaam, Geimiem, Progaam, Filmaam un citam shitam. Ja jaapaarmet winda, ta nav probleemu… Visi nopietnie faili ir in da seif pleis. Zinu vienu lohu, kurs windu paarnes katru otro nedeelju. Jamam liekas, ka kompis bremzee… kipa vins ir Gamer tipa pc lietotaajs… Anyway… daziem visu papist nav zheel… a kam ir tie iesprauz diskos… 😀 Bet paga! Linux juuzeriem ja kkas nojaaj sisteemu, tad taa nav jaapaarnes no jauna? A? 😀
Neteiksmi viss, ka “in da seif pleis”, ir jau drazas, kas formatē gan D; E; F; partīcijas. Draza pati nosaka, kurš Letters ir partīcija, un silent modā to formatē, kamēr tu neko nenojauzdams skaties kādu filmu, vai spēlē spēli, attopies viss backup pa tīro.
Kā arī sid.. vai tad tu nu nemaz neesi dzirdējis ka windows “critical updates” novelkās uzreiz pēc tā publicēšanas nevis kaut kādā mēneša otrajā otrdienā. otrdienā novelkās tikai tādi updeiti, kas nav dzīvības un nāves jautājuma svarīgi.
P.s. par cik nekačāju pokemončiku myWeBSeaRch bAr ulTRa Cool u.t.t. adaware staffu, kā arī nelienu pr0n un citos dranķīgos saitos (ja arī lienu, tad zinu kur lienu), tad man winda stāv kā stāvējusi jau pusgadu. atceros kaut kur gada sākumā pārinstalēju, jo gribēju biškucīt citu partīciju izkārtojumu. ak jā laikam dēļ linuxa pat. biju uzlicis linux, bet tas man sahujārīja visu windows ielādi un tāpēc arī tur veicu reformas. novācu linux savienoju sadalīju u.t.t.
biju uzlicis linux, bet tas man sahujārīja visu windows ielādi un tāpēc arī tur veicu reformas
Man ļoti interesē, ko Linux var windows ielādē sahujārīt? Laikam neprati GRUB bootloaderi pareizi izveidot? 😀
Updeitus windai dabūt patiešām nav problēma – pietiek apjāt WGA.
“Jūs meklējāt: V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J. Rezultāti 1 – 10 no aptuveni 796.”
Ar šo seriāli ir pilns internets un viņš vēl joprojām nav iekļuvis melnajos sarakstos. Tā kā ja lieto šito pat nekādus WGA nevajag. Microsofta acīs no neta viss ir legāli. :party:
Preses relīzes