Uzliku Cyanogenmod 9 ICS uz LG P-500

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Noderīgas saites Uzliku Cyanogenmod 9 ICS uz LG P-500

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    migors
    Participant

Š odien izdomāju pirkt jaunu telefonu un atļāvos paeksperimentēt ar savu veco LG P500 uzliku Ice Cream Sandwich Cyanogenmod 9. Biju patīkami pārstegts ka gandrīz pārdomāju pirkt jauno. Viss strādā par 99%. Telefons no bremzes ir kļuvis par patīkamu darbarīku. Pat zvanu ieraksts no līnijas strādā. Vienīgais kas vēl neiet ir video atskaņošana, bet es ar to nekad neesmu aizrāvies.

Ja interesē te ir saite, ar rom managera palīdzību viss uzlikās ar dažiem klikšķiem. https://androidpure.com/install-ice-cream-sandwich-working-camera-on-lg-p500-cyanogenmod-9/

[img]https://www.bildites.lv/images/3b6jf8ldknoby5pzygbg.jpg[/img]

Raivix
    Participant

Nekad neesmu optimistiski raudzījies uz šito eksperimentēšanu ar ROMiem, bet laikam jau ir jēga. 🙂 Bet tomēr vienmēr ir kaut kas, kas īsti nedarbojas un tas man, nežēlīgam pedantam, ļoti traucē, lai arī es to funkciju nemaz neizmantoju. 😀

samurajs
    Participant

Tas ir tiešām interesanti. Kompānijas tik noplāta rokas “uz tik veciem dzelžiem nevar uzlikt”, bet amatieriem izdodas. Bet mēs jau zinām kur suns aprakts 😀

Ralfie
    Participant

P500 jau vēl ir ņiprs salīdzinot ar G540 uz kura ar es uzliku CM9.. video nevar ierakstīt.. nu i po.. atdevu 2gadīgaijai meitai spēlēties un jūķūbu skatīties..

migors
    Participant

Reāli telefons palika nežēlīgi ātrāks un stabilāks. Video rakstās vienkārši nav ar ko atskaņot, Saka ka VLC var bet man nesanāca, bet uz PC kad vajag var paskatīties. Batareja velk tagad divas dienas stabili., Nezinu ko teikt, kad izdevās biju manāmi šokēts ka visi tie LG un citi saka ka nebūs atjauninājums, jo redz uz vecajiem dzelžiem nevilks. Vai ne nevilks, griežas it kā būtu procis nomainīts :). Iztestēju krustām šķērsām viss strādā stabili, tikai tā proba ar video atskaņošanu.

dzhonsons
    Participant

Uz sava P500 jau labu laiku iepriekš biju šamējo stādījis.

Žēl, ka vairs nedarbojas SD slots, nevaru eksperimentēt.

iKey
    Participant

Vecīt, iepazīsties, tas ir kapitālisms, ražotājam jau nav izdevīgi uzlabot programmatūru… īpaši korejiešiem un japāņiem tas ir raksturīgi

root
    Participant

3 gadus vecs GW620, A2.3.7 FD mod, baterija tur 144 stundas, aka 6 dienas. 🙂

Kaut kad šonedēļ provēšu uzstutēt ICS, redzēs, kā būs.

CharismatiC
    Participant

Video nevar atskaņot, jo Qualcomm neizlaida (un arī neizlaidīs) OpenMAX kodekus priekš armv6 uz ICS.

cakeluv
    Participant

forši, brālim noderēs 🙂

esmu jau mēģinājis cm9 iepriekš, bet baigi daudz bugi gan bija un kamera vispār nestrādāja.

Š itais gan iskatās labs, būs jānovelk

Garinsh
    Participant

Ja kāds zin, kā HTC Legend dabūt s-off, tad padod man ziņu! Aiztaupīsi man vairākas stundas googlēšanās priekus.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā