Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › Uzmanibu visiem! Viruss!
:win: UZMANIBU!!!
NELEJUPILADEJIETSP3MININOVA tracker
Ari citos trakeros noteikti ir si neista XP servisa paka!!!
NELEJUPIELADEJIET TO!!! TAS IR VIRUSS!!!
Kads, pateikt nevaru, jo tiklidz atveru instalaciju mans antiviruss ( Avast PRO)
atsledzas un mana prieksa novirmoja uzraksts:
“Argh, you are such a sucker…”
un mans ROM 180gb nosvila sekundes laika!!!!
:win: :win: :win:
Gaidu final.
Njā diezkas nav!
Atkal tas ****** apliecināja ka ir debīls ******! Žēl ka tas kroplais kuņasbērns nedabuja černobiļas veidīgo kas sapis BIOS un FS.
dzemdēts pa nepareizo carumu esi?
Nekad neesmu vilcis servisa pakas no sveshaam lapaam.. tikai no Microsoft.com vai caur update manageri kur nu vel no kreisajiem torrentiem.. 😀
Kopš kura laika linuxam var dabūt SP no Microsoft majaslapas? Jeb arī tu pēkšņi lieto “pasaules lielāko s*du” windows, kuru tu parasti nodirs?
Par to bloķēšanu trakeros – mininova un piratebay tas nav iespejams… Nav taču viņiem tūkstošiem moderu un adminu, kas pārbaudīs katru torrentu- vai tas ir tīrs vai nē. Ja kko jāvelk, tad vispirms jānocheko komentāri pie torrenta, pietam, ja torrents ir nepopulārs un nav komentāru drošāk ir nevilkt.
izpists apmānīts… 🙂
Nekad neesmu vilcis servisa pakas no sveshaam lapaam.. tikai no Microsoft.com vai caur update manageri kur nu vel no kreisajiem torrentiem…
Točna….
Autors
Ieraksti
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
Preses relīzes