Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Uznāca šausmīga nostalģija.
[flash width=250 height=250]
[youtube]
Uzaugu ar Grinberga, Drēģera, Noras Bumbieres, ÄŒikāgas piecīšu u.c. tā laika mūziku. Un sit tu mani nost, lai arī klausos un patīk mūsdienu mūzika, nekad neviens nespēs dziedāt tā, kā to varēja agrāk. Mūsdienu tīņi to nekad arī nesapratīs.
Jā, man tas pats, par visiem 100%!
A nez kas ar Vladislavu Juhņēviču? Tak atceramies “Dresleriānu” kurā viņa balss un ne tikai. Krievu laikos kad rādīja humora vakarus ar Ž. Ezīti, S. Bless, V. Jakānu un citiem… Kur tas viss ir? Vai TV kino arhīvos tas ir saglabājies?! Arī tad tika dažas dziesmas atskaņotas, kuras līdz mūsdienām nav nodzīvojušas, lai gan atmiņās vēl ir. Nu, kaut vai tā par to “modes lielais spēks…. kaut ārā lietus līs vai snigs…” kopš tiem laikiem tikai dziesmu kladēs kādam ierakstīta, bet dzirdēta vairs nav.
Bet tematu papildinot, lai no manas puses būtu kaut šī:
[youtube]
Pirms kādiem gadiem 12…13 pie brāļa šad un tad uzrīkojām karaoke vakarus un tad arī augstāk minētā dziesma netika aizmirsta.
Pēc dažiem aliņiem jau likās, ka balss pašam kā Krisam Normenam :))…, bet tik un tā “Living Next Door to Alice” bišķi par ātru temps, priekš mana dziedājuma 🙂
Preses relīzes