Vāc parakstus Winamp koda atvēršanai

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Vāc parakstus Winamp koda atvēršanai

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kulta media atskaņotāja Winamp cienītāji sākuši parakstu vākšanu petīcijai, lai pārvērstu populāro pleijeri par atvērtā koda projektu. Š im nolūkam izveidota īpaša mājaslapa Save Winamp, kurā katrs var parakstīties.

“Digitālās mūzikas ēra sākās reizē ar Winamp,” rakstīts lapā. “Mūsu mērķis ir pārliecināt Nullsoft atvērt programmas kodus, un tad mēs paši nodarbosimies ar tās attīstību. Ja AOL ies pa atvērtā koda ceļu, atskaņotājs dzīvos mūžīgi, un atradīsies cilvēku rokās, kuri to mīl, un lieto katru dienu.”

Š obrīd savākts jau vairāk nekā 28,000 parakstu. Tomēr, ja Microsoft izlems iegādāties šo projektu kopā ar SHOUTCAST, atvērtā koda komūnai varētu nekas nesanākt.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_wamp_1.jpg[/img]

Aldis
    Participant

Es jau no paša sākuma iedomājos ka vajadzētu winampu “atvērt” tādā gadījumā ja to paši autori vairs nekops.

nevertell
    Participant

Ej nu ej, vai tad trūkst atvērtu pleijeru. Nu varbūt tikai uz windows :>

Vispār ir tāds Clementine, ar google drive, spotify, soundcloud un entajiem citiem servisiem integrētiem. Uz visām platformām pieejams.

garaisezis
    Participant

VLC universāls… bling bling plugini man nav vajadzīgi

LooNeY
    Participant

Da nopirks, kādu koda daļu ieliks savā pleyerī un pērējo noliks seifā 😉 nav jau muļķi tie augšā….

darklight
    Participant

Nez, Winampam ir milzīga nostaļģiska vērtība, bet pēdējā lietojamā versija bija vecā 2.9. Kam viņš šodien vajadzīgs? Gribi smuki? Aimp! Gribi funkcionāli? Foobar 2000. Un priekš video VLC!

P.S. Nē, nu lai jau dod tos kodus, ja reiz kādam vajag 😀

jurgenz
    Participant

Kapēc es iepriekš nebiju dzirdējis par Clementine 😡 tas ir tieši tas, kas man bija vajadzīgs, tākā reizē klausos no vairākiem online servisiem + lokālie faili ;x paldies

runcio
    Participant

Nu es laikam galīgi neskumšu pēc Winamp, gadiem jau to nelietoju!

Lietoju iTunes (music), GOM player (video). 😉

Evers
    Participant

Daudzi par to Foobar2000 fano, cik esmu mēģinājis viņu, rodas sajūta, klausos mūziku caur notepadu, geek stuff.

RicoPico
    Participant

Quote:

klausos mūziku caur notepadu

Nav slikta ideja lapā ievietot audio-web-playeri, kur lietotāji paši papildina playlisti. Kaut vai ar youtube linkiem. savādāk tie topiki no sērijas “Tava mīļākā dziesma” baigi fiksi aizsērējas ar 50+ postiem, ka ne vella vairs nevar saprast tanī bardakā.

msh
    Participant

Muļķības. Es personīgi vienīgi pārlēcu pāri trešajam – arī ilgi lietoju otrā pēdējās versijas, tad jau ilgi pēc piektā iznākšanas sāku lietot pašas pirmās piektā versijas, tagad lietoju vienu no pēdējām piektā versijām – īpašu starpību nejūtu. Winamp ir un paliek winamp.

nitro
    Participant

https://www.foobar2000.org/FAQ

Quote:

Does foobar2000 sound better than other players?

No. Most of “sound quality differences” people “hear” are placebo effect (at least with real music), as actual differences in produced sound data are below their noise floor (1 or 2 last bits in 16bit samples). foobar2000 has sound processing features such as software resampling or 24bit output on new high-end soundcards, but most of the other mainstream players are capable of doing the same by now.

Skaneet jau skan citaadaak bet vai labaak…

Crow
    Participant

Kur var parakstīties pret?

BlackHalt
    Participant

Pamēģiniet šo :

Code:

mpg123 -C *.mp3

“Novelkams” šeit:

Code:

sudo apt-get install mpg123

😉

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?