Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Vadu interneta problēma :(
Lietoju lattelekom netu, bet nu rādās neliela problēma..
Proti.. Man vienu brīdi vnk izslēdzās arā viņs.. ( Parādiijas dzeltenā zīmīte un nejiet internets; )
Risnot šādu problēmu, man uzmeta šo te:
TGD sēžu caur rūteri esmu pievienojies pie brīvā Lana porta, iet nets.. ( Pagaidu risinājums.. )
Lai vai kā, kurā malā dzīvojies? Izskatās te bez meistara nu nekādi Cerams ka tas “sarkanais vadiņš” nav optika (kgan nevajdzētu būt). Rūteris Tavs, vai lattelecom-a?
Kā izpaužas “tā modēma pačakarēšana”? un kā izpaužas pēc tās pačakarēšanas “vispār nekā neiešana”? 😀
Jēga varētu būt maza, bet samaini interaktīvās TV vadu vietām ar rūtera vadu (Pārspraudies). 😛
Porti modēmam/ltc-rūterim:
1. Nets tavam kompim
2. interaktīvā TV
3. portu atstāj tukšu
4. ports spraud savu wireless rūteri ja viņš Tev atsevišķi
P.S. :
* Iepreieksh es neko nedariju, gāja vadu nets vissu laiku
Nevajadzēja arī sākt neko darīt, būsi mammai ziepes vien savārījis.. 😀
Rūteris ir mans.
Nu vsp jau es mēģināju mainīt ar vietām vadus, bet tas nedeva neko 😀
TGD es pieslēdzos pie rūtera klāt..
Rūteris –> Lan brīvs ports —> Neta kabelis –> Switch —> Brīvs ports –> neta kabelis —> mans pc…
PGD šāds risinājums ir OK, iet nets..
( Bet tas kabelis, kursh nāk no medēma nu tiešais nets ( Tā teikt ), tas aizvien nejiet….
Runājot par modēma 4akarēshanum tad mainiju vadus ar vietām un izrāvu pāris lietas, saliku apkaļ ( Restartēju pilnībā ) Iet pilnīgi viss, bet nejiet tieši tas tieshais nets… Pārējais iet.. 🙂
Iet pilnīgi viss, bet nejiet tieši tas tieshais nets… Pārējais iet.. 🙂
Kur iet? Varbūt jams jau ir aizgājis, prom? Tāpēc vairs nav, kam iet? o_O
Runājot par modēma 4akarēshanum tad mainiju vadus ar vietām un izrāvu pāris lietas, saliku apkaļ ( Restartēju pilnībā ) Iet pilnīgi viss, bet nejiet tieši tas tieshais nets… Pārējais iet.. 🙂
Nu ar šo arī pietiek, ka var nenosinhronizēties konfigs.. 😛
“karo4, labi ka taga strada, tikai vairs neko ne4akaree”
Es pazvanīšu viņiem, kas par lietu..
Paldies arī ne par ko..
Preses relīzes