Vai Amigo pārlūkprograma ir laba?

Sākumlapa Forumi Software Windows Vai Amigo pārlūkprograma ir laba?

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    traxis
    Participant

Sveiki!

Š odien atkal sapratu, ka esmu atpalicis no IT jaunumiem…. – šodien viena kolēģe pienāca pie manis un jautāja „klausies, kā tu domā, Amigo pārlūkprogramma ir laba?”, teicu, ka par tādu pirmo reizi dzirdu. Paskatījos netā tiešām tāda eksistē, laikam krievu izstrādājums. Vai kāds no Jums ir ar šo pārlūkprogrammu saskaries un kādi secinājumi…

P.S. – novilt un pamēģināt ko var šeit Браузер «Амиго»

samurajs
    Participant

Amigo ir parastais Chromium, kas vizuāli bik uzpucēts un integrēts ar Krievijā populāriem sociāliem tīkliem un pakalpojumiem kā VKontakte, Odnoklassniki, Mail.ru utml.

Es neriskētu to lietot kaut vai drošības problēmu dēļ. Viņiem vēl Chromium v.28, kaut gan tagad v.32 aktuāls.

Y
    Participant

Lieto Comodo Dragon un Virtual mode režīmā :>

rizhee
    Participant

labāk lai amīši par mani vāc datus ne kā spalvainā putjina roka.

traxis
    Participant

Labs:) Ja godīgi šī iemesla dēļ man arī Chromium nepatīk – lietoju Firefox, bet no otras puses, dzirdēts Google sponsorē Firefox, tā kā ticamākais datus vāc arī Firefox, telefonā androids… angrybird… tā kā no datu vākšanas laikam mūsdienās neizsprukt:(

Jaunzems
    Participant

Man galva sajuka no tava komentāra.

Google nesponsorē Firefox, viņi tik maksā nodevu par to, lai, atverot Firefox, atvērtos Google meklētājs (un augšējā labajā stūrītī tāds būtu).

Chromium ir atvērtā projekta projekts, uz kura tiek bāzēts Chrome (un Chrome ir slēgtais kods, pilns ar proprietārām funkcijām).

To, ka Android vāc datus, neviens pat necenšas slēpt – uz to tu paraksties, apstiprinot Google Play EULA, reģistrējoties Gmailā, aktivizējot Google Now, kā arī ieslēdzot atrašanās vietas meklētāju un Google Maps. Ja vēlies pilnībā tīru Android bez Gapps, proti, bez nekādas Google iesaistīšanās tālruņa procesos, vari uzinstalēt Cyanogenmod vai kādu citu ROM.

RicoPico
    Participant

Visas rokas ir vienādiņspalvainas. Sadosimies rokās un lietosim OpenWRT ar Tor Transparent Proxy. Vismaz mentāli būsim brīvi. Visi taču saka, ka pret Tor nav laužņa, vaine? Re, ka pat FBI plāta rokas. Pie tam plāta tik sparīgi, lai visi žurnālisti to noteikti redzētu.

Manuprāt paslēpties nevar ne no viena. Ja kādam pietiekoši smagam piparam būs uz tevi zobs- no pazemes izraks nopeilējot tavu pirdienu.

usins
    Participant

Emz, TOR jau sen ir paņemts priekšā. Cik ilgi neilgi pēc tā NSA paziņojuma paņēma vienu sīko ciet, jo šamējais caur tor ņēma un draudēja ar bumbu… sazīmēja viens divi.

RicoPico
    Participant

Ä€, nu tur sīkais pats vainīgs- no kojām rāva vaļā šito joku. Drošvien vēl zem sava wifi usename un passw. FIB ņēma un ar sentēvu izslēgšanas metodi šamo noķēra- nostādīja visus TOR lietotājus strīpā un skatījās kuram visvairāk kājas trīc. Būtu bijis sīcis biš gudrāks un ielīdis vienkārši citā tīklā nofeikojot savu MAC (ārpus kojām)- nemūžam nenoķertu. Paņemtu pie olām wi-fi īpašnieku. Nu vai na hudoj koņec vienkārši aizietu līdz kādai vietai kur ir Open Wi-Fi un apgrozās daudz cilvēku. Arī visi gali būtu ūdenī.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā