Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai Antiņš uzkāps stikla kalnā?
 Tad zels tautai jauni laiki,
Tad būs viņa svabada!â€
[align=justify]Vēlāk varēsim salīdzināt Notapadiešu balsojumu ar oriģinālu, un, kas lai to zin, varbūt nākamreiz nemaz nevajadzēs rīkot Saeimas vēlēšanas, jo mūsu lasītāji jau precīzi būs paredzējuši vēlēšanu rezultātus. Tad nebūsim kūtri malā stāvētāji, un pameklēsim atbilžu variantu gūzmā sev piemēroto, par to uzrakstīsim komentāros, bet balsojumā izteiksim attieksmi pret šo pasākumu.
[align=left]1. VIENOTĪBA
2. Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija
3. “Zatlera Reformu partija”
4. Kristīgi demokrātiskā savienība
5. Š lesera Reformu partija LPP/LC
6. Politisko partiju apvienība “Saskaņas Centrs”
7. “PCTVL-Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”
8. Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”
9. “Par prezidentālu republiku”
10. “Pēdējā partija”
11. Zaļo un Zemnieku savienība
12. “Tautas kontrole”
13. Partija “Brīvība. Brīvs no bailēm, naida un dusmām”
Domaaju ka visi krievvalodiigie balsos par SC. Protams jau ka kljuudos.
Pārējie ir savas iespējas ir izmantojuši viņiem dotās iespējas, glābjas apvienojoties vienalga ar ko, vai nu jau paspējuši divos mēnešos palikt par miljonāriem .
Piekrītu ‘Gariņš’ teiktajam, ..Ja Latvieši sadalīsies pa visām tām sīkajām partijām, tad SC garantēta uzvara.. un uz doto brīdi “Zatlera Reformu partijai” ir vislielākās izredzes, balsojot par viņiem neaizies pa pieskari Saeimas atlaišanas referenduma rezultāti .
V vai VL
Letiņi pašu rokām gana piesmējuši dievzemīti 20 gadu laikā.
Neviens nekur neuzjās. Antiņam vai nu zirgs klibs un tizls, vai ar` pats Antiņš, kaut prāta grūtdienis – visai zaglīgs, tuvredzīgs un paslinks puiškāns. Par zirgu gan šaubos.
Neprotat saimniekot – pa3,14sieties malā un laidiet citus.
Pacani
Tie patiešām ir tie citi, kas mācēs saimniekot.
Tu smagi maldies. Parasto letiņu nopelns valsts piesmiešanā ir stipri nosacīts. Ir vēl daži pastarpināti spēki, kam tas bija izdevīgi.
Apbrīnoju daudzu cilvēku īso atmiņu. Krievu “kārtību”gribās ? Š ie divi vārdi ir nesavienojami principā. (atceramies kaut vai regulāri krītošās lidmašīnas ) Un kas bija tie, kas šeit valdīja veselus 50 gadus ? Ķīnieši, marsieši ?
Esmu padomju laiku bērns. Pusi mūža esmu nodzīvojis “tanī” iekārtā, pusi “tagadējā”. Varu salīdzināt. Negrasos neko idealizēt, bet ne arī noniecināt, taču atceros kā deficītu, rindas pēc sviesta un banāniem un “dzelzs priekškaru”, tā arī bezmaksas medicīnu, bezmaksas augstskolas, funkcionējošas rūpnīcas, “pantu” par dīkdienību un pederastiju. Š oreiz, kad pensionāriem atņem pēdējo grasi, kad Labklājības ministrijas klerki atrej, ka pensija “nav domāta atpūtai”, kad zagļi paliek nesodīti un kāpj augstos krēslos, bet visādi mottes ņirdz TV kameras objektīvā, jo prokuratūrai rokas, lūk, par īsu, šis būs mans protesta balsojums. Redzēt vairs nevaru šos viepļus. Esmu runājis.
“Izpētot Saeimas deputātu balsojumus, TV3 raidījuma «Nekā Personīga» žurnālisti atklājuši, ka šīs, nu jau atlaistās 10.Saeimas deviņos darbības mēnešos «Saskaņas centra» (SC) frakcija ir bijusi visneaktīvākā.
SC Saeimas frakcijas priekšsēdētājs un viens no partijas premjera amata kandidātiem Jānis Urbanovičs vispār nav piedalījies 653 no Saeimā notikušajiem balsojumiem. Tas aptuveni trīskārt pārsniedz otru lielāko Saeimas nebalsotāju – pie frakcijām nepiederošo deputātu Visvaldi Lāci, kurš nav balsojis 238 reizes. Kopā SC deputātiem ir reģistrēti 4888 nebalsošanas gadījumi.”
Es arī esmu pusi mūža nodzīvojis tajā iekārtā un vari man nestāstīt pasaciņas par brīnišķigo krievu padomju laiku.
Negribu šeit uzsākt diskusiju, bet atgādinu, ka par visiem “bezmaksas” pasākumiem maksāja pati tauta, apgrieztās un pilnībā neizmaksātās algas izsatā. Lielāko tās daļu uzreiz ieskaitīja budžetā, no kurienes arī visa tā pokazuha tika finansēta. Par funkcionējošām rūpnīcām arī atceros un par to, kādus nelietojamus draņķus tās ražoja.
Ja jau “paradīze” bija tik laba, tad, kur tā ir tagad ? Nav vairs ! Nosprāga dabīgā nāvē, kā eksistēt nespējīga.
Un ja jau tur bija tik brīnišķīgi, tad kāpēc visa valsts tika apjozta ar dzeloņstieplēm ? Lai badīgie kapitālisti nelien pāri robežām ?
Atceros, ka gandrīz ikviena padomju civēka sapnis bija aizlaisties dzīvot uz ārzemēm. Kaut vai uz Ä€friku. Interesanti – kapēc ?
ZRP vai jenoti – visreālākie centriskie spēki šobrīd, par vienu no tiem arī balsošu.
Vienotība. Svītrojot pāris netīkamus personāžus.
Š oreiz bija grūti izšķirties starp VL, ZRP un V. Interesanti, abi pirmie atbira, pateicoties saviem premjeru kandidātiem. Ja izvirza tādus zābakus, arī izvirzītāji nevar būt pārāk gudri.
Imhotep, tu neesi padomju laika bērns. Tu esi padomju nomenklatūras vai viņiem “pietuvināto” produkts. Jā, padomju laikos bija daudz labu lietu, ko esam zaudējuši, taču lai šie laiki atgrieztos – tikai pār manu līķi. Ja vajadzēs – arī vārda tiešajā nozīmē.
Vienotība jo ir izvilkusi valsti bišku virs ūdens.
Zinu ka būs jāgriež vēl, bet tas iespējams ilgtermiņā atmaksāsāsies. Tāpēc visiem solītājiem neticu. Par zelta upēm, jo nav no kā finansēt tās zelta upes.
Visu latvijai jo aktīvi iestājās par latviešu intresēm, kas arī ir svarīgi.
Preses relīzes