Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Vai atbalstat helovīnus?
Bet no otras puses tie nafig nav LV svētki un kāda velna pēc viņus mums būtu jāatzīmē?
Visādi citādi – nekad nav traucējušas citu tautu parašas, un neuzskatu, ka ir kas slikts, tās labākās (lai nebūtu tā, ka svinam katru dienu) pārņemt.
forumiem mājām
un jūs jau zināt manu viedokli spiedokli jebkurā lietā kas saistīta ar reliģijām un mītiem…
Kas ir labāk, visādi senlatviešu murgojumi ķekatas and shit, vai tematiski klubu tusi ar meitenēm, kas pārģērbušās par velniņiem utt.
Jo vairāk parņemsim no citiem, jo labāk :>
Pēdējo ķirbezi šogad bija žēl graizīt, nepadevās laukos, maitas.
Kas ir labāk, visādi senlatviešu murgojumi ķekatas and shit, vai tematiski klubu tusi ar meitenēm, kas pārģērbušās par velniņiem utt.
Piekrītu.
Pats ne svinu, ne kāds man nāk ko prasīt, diezgan vienalga šie svētki.
pagaidām man ne silts ne auksts.
ir nācies pakrist uz pakaļas dēļ jēlām olām zem kājslauķa (toma un džerija cienīgs “joks”) un berzt no durvīm ar permanento marķieri rakstītus mīļvārdiņus, kurus pat makbetons lietotu tikai kara laikā.
+∞
Viss pārējais man tur ar šķiet fufelis, tad labāk ķekatas. Un meitenes var saģērbties nom nom darbinot iztēli arī tais pašās ķekatās. Bet nu garos vilcienos – vienalga.
Latvijā jau nejūt tik traki to bērnu izjokošanu ar destruktīvajām sekām. Latvijā vispār helovīnu maz jūt.
Latvijā tā ir komercija, vismaz pagaidām. Protams, var būt aizsāksies jauna tradīcija. Bet par svētkiem tos varētu nosaukt pēc gadiem 5 .
pagaidām man ne silts ne auksts.
Visi svētki ir komercializējušies, īpaši tie starptautiskie – L-dienas, valentīndiena, Z-svētki, Hellovīns
Manaa uztveree, jenkju sveetki. neko nenosodu, bet arii, bijushi, nebijushi. Ja nenjem veeraa bardaku uz ielas, tad parasta nedeeljas nogale.
pie jeņķiem hellovīns ir uzņēmis apgriezienus no īriem
Taisnība jau ir tiem, kas saka, ka visi svētki tagad bezjēgā komercializēti, bet tas nav tikai pie mums vien.
Kam jau gribas svinēties, lai tak svin, mani tas netraucē.
Latviešiem visi svētki, izņemot Ziemsvētkus un Jāņus, tādā emo krāsā 😀
XD
Un meitenes var saģērbties nom nom darbinot iztēli
+∞ om nom nom nom nom
Vienkārši nav komentāru. Varbūt arī mainam sarunas valodu uz angļu vai kādu citu, stilīgāku, pie viena?
Vienmēr ir likušies derdzīgi tādi indivīdi kā Tu, kam viss ārzemju ievazātais sūds, kam ar mūsu kultūru nav nekāda sakara, ir vienmēr un obligāti labāks. Es nesaprotu, kur ir problēma svinēt pašiem savus svētkus? Kur ir problēma iet ķekatās? Tur taču arī ir pārģērbšanās un viss pārējais! Tagad tas vairs nav stilīgi – piekopt savu
Preses relīzes