Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai būtu pareizi izdot D. Čalovski ASV tiesai?
Tātad visa Eiropa jau nodarbojas ar šo hakeri (vai ar nevainīgu cilvēku, kurš ķeksīša atvilkšanai padarīts par grēkāzi). FIB materiāli un pierādījumi diemžēl nav publiskoti, tā kā mēs varam izteikt vienkārši savu cilvēcisko viedokli par šo tēmu.
Par ÄŒalovska vainu vai nevainību gan šeit nerunājam (to var noteikt tikai tiesa uz pierādījumu pamata).
vai ar nevainīgu cilvēku, kurš ķeksīša atvilkšanai padarīts par grēkāzi
Apsūdz par datoru inficēšanu, ÄŒalovskis pats ir atzinies ka pielabojis vīrusu, tātad vainīgs vien ir .
Man pilnīgi vienalga, ved viņu prom vai tiesā šeit, 🙂 galvenais lai cietuma apstākļi būtu labi .
Man draugam tieši līdzīga situācija, zvana čoms, aizved mani tur un tur, pagaidi, savākšu no džeka dažas savas mantas un braucam tālāk, kamēr čalis gaida, otrs nozog vērtslietas, nonāk lejā un aizbrauc. So, šajā gadījumā manam čomam nācas arī visam tam etapam iet cauri kā līdzdalībniekam un attaisnoties par to, ka viņš nekā nav zinājis. Š ādā situācijā var nokļūt jebkurš no Jums.
Tātad kaut vai ši stāsta galvenais varonis, ko grib izdot ASV, ja arī par savu darbu ir saņēmis naudu, reāli nevar būt vainīgs. Programmētājam pasūta darba uzdevumu, tā ir jebkur, pasūta izstrādāt kaut ko, ko tālāk klients dara ar savu lapu, kodu, utt… programmētājam reāli ir pie pakaļas, klients samaksā par darbu un visi ir laimīgi.
Preses relīzes