Sākumlapa › Forumi › Dāmu paradīze › Dāmu paradīze › Vai dāmas drīkst kauties?
“Atnāca brāļa draudzene, kaut ko ne tā darīja un es viņai pieklājīgi aizrādīju. Š ī atbildēja ar rupjību. Ja reiz tā – palūdzu viņai vākties prom. Es jau viņu nemācīšot – tā atnācēja. Savstarpēju apvainojumu izteikšana turpinājās, līdz atnācēja ieklupa manos skaistajos, koptajos matos un ar gredzenu aizķēra un izrāva šķipsnu. Ja reiz tā – es ar milzīgu baudu spēru viņai pa vēderu!” Un jaukajai, solīdajai meitenei, to skatu atceroties un aprakstot, patiesā priekā iemirdzējās acis…
Pēc viņas stāstītā – arī Rīgas klubos un diskotēkās savstarpēji dāmu kautiņi puišu dēļ esot visai izplatīta parādība, pie tam izceļoties ar diezgan lielu nežēlību. Atceros, ka Liepājā pirms gada vai diviem kāda meitene tusiņā nodūra savu klasesbiedreni tāpat vien, kaut kas nepaticis…
Varbūt būtu labi diskotēkās ierīkot speciālas “izkautuves” kā šai attēlā? 😀
Bet tā esmu pret kaušanos. Un ja vēl, meitenes: nē, nē, nē.:no:
Vīrieši jau kaujās jau no sen seniem laikiem, tas laikam, ka asinīs, pierādīt savu pārākumu, drosmi, vīrišķību un ,protams, “izlekt” acīs kādai dāmītei.
Ha, viss tik mūsu dēļ daiļās dāmas.
Pēc viņas stāstītā – arī Rīgas klubos un diskotēkās savstarpēji dāmu kautiņi puišu dēļ esot visai izplatīta parādība, pie tam izceļoties ar diezgan lielu nežēlību.
😀 😀 😀 vienkārši nevar nesākt smieties 😀 …
tas ir apmēram tikpat tendenciozi kā šis raksts
Viena draudzene gan ir manīta ka sadodot pa seju pat čalim, kas pat sagadījās būt namatēvs 🙂 bet tas drīzāk īpašs gadījums nevis norma un ierasta parādība.
Par tēmu: Dāmas parasti izskaidrojas dāmu istabās – Tevi tur iekšā tik un tā nelaiž… tā kā neko nevari zināt! 😀
bez maz vai niez nagi uzprasīt, kuri, Tavuprāt, ir tie “labākie” klubi, jo mēs te ar dažiem draugiem nesen secinājām, ka nav jau īstenībā kur iet… Un, jebkurā gadījumā, cauri vecrīgai pa nakti ne reizi vien esmu gājis, arī tik agrās rīta stundās, kad cilvēku praktiski nav, un saule jau uzlekusi. Ir bijušas arī sarunas ar vīriem no busiņiem ar zaļajām strīpām, bet tas ne reizi nav beidzies ar tajā rakstā minētajām darbībām.
Preses relīzes