Vai dāmas drīkst kauties?

Sākumlapa Forumi Dāmu paradīze Dāmu paradīze Vai dāmas drīkst kauties?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/bildes/atteli/20080630095409204.jpg[/imgl]Pa ideju tēmai noderēja kādas pazīstamas meitenes stāsts, tas skan apmēram tā:

“Atnāca brāļa draudzene, kaut ko ne tā darīja un es viņai pieklājīgi aizrādīju. Š ī atbildēja ar rupjību. Ja reiz tā – palūdzu viņai vākties prom. Es jau viņu nemācīšot – tā atnācēja. Savstarpēju apvainojumu izteikšana turpinājās, līdz atnācēja ieklupa manos skaistajos, koptajos matos un ar gredzenu aizķēra un izrāva šķipsnu. Ja reiz tā – es ar milzīgu baudu spēru viņai pa vēderu!” Un jaukajai, solīdajai meitenei, to skatu atceroties un aprakstot, patiesā priekā iemirdzējās acis…

Pēc viņas stāstītā – arī Rīgas klubos un diskotēkās savstarpēji dāmu kautiņi puišu dēļ esot visai izplatīta parādība, pie tam izceļoties ar diezgan lielu nežēlību. Atceros, ka Liepājā pirms gada vai diviem kāda meitene tusiņā nodūra savu klasesbiedreni tāpat vien, kaut kas nepaticis…

Varbūt būtu labi diskotēkās ierīkot speciālas “izkautuves” kā šai attēlā? 😀

[img]https://notepad.lv/bildes/atteli/2008063009534477.jpg[/img]

Foxsk8
    Participant

Laba tēma. Nu labi tas nav, ka meičas kaujās, bet interesanti gan. 😀 Vot visstulbākais, ka tevi meičas spārda un ja tu esi godīgs čalis, tad vari dod pretī tikai ar pļauku. Pašam tā ir gadījies, divātā uzklupa un nedaudz paspārdīja, pēc tam abas paņemu un vienu pret otru ar purnu kopā satriecu, abām deguns lauzts. Ja tēlo no sevīm kaut kādu kruto un neparko piesienās citām meičām, tad kādam ir jāiejaucās, tad nu man tāds stāsts bija.

doroteja
    Participant

kāda vaina? sievietēm arī ir emocijas. novecojis uzskats, ka sievietei jābūt rāmai kā jēriņam un jāpacieš uzbraucieni. tas jau izskatās pēc kārtējā vīriešu šovinisma-vot, vīrieši drīkst, bet sievietes nē… :die:

memorex
    Participant

Man šķiet tas atkarīgs no paša cilvēka, kāda atšķirība sieviete vai vīrietis.

doroteja
    Participant

jebkurā gadījumā kautiņi ir muļķīgi neskatoties uz dzimumu, bet ja vadzis lūzt, tad :punch: , tur nav divu domu. riebumu var izraisīt vienīgi, ja dūres sāk vicināt sadzērušies čalīši un dāmītes, vot! :grr:

Kachmoderators
    Participant

Man patīk paraut aiz matiem, iedunkāt, citreiz iespert un ar pulti iemest vai kādu citu priekšmetu, kas pagadās pie rokai.

Bet tā esmu pret kaušanos. Un ja vēl, meitenes: nē, nē, nē.:no:

Vīrieši jau kaujās jau no sen seniem laikiem, tas laikam, ka asinīs, pierādīt savu pārākumu, drosmi, vīrišķību un ,protams, “izlekt” acīs kādai dāmītei.

Ha, viss tik mūsu dēļ daiļās dāmas. :devil:

marr
    Participant

samurajs wrote:

Pēc viņas stāstītā – arī Rīgas klubos un diskotēkās savstarpēji dāmu kautiņi puišu dēļ esot visai izplatīta parādība, pie tam izceļoties ar diezgan lielu nežēlību.

😀 😀 😀 vienkārši nevar nesākt smieties 😀 …

tas ir apmēram tikpat tendenciozi kā šis raksts, es zinu, ka offtopic šeit un varbūt pat jaunas tēmas vērts, bet cik nu esmu sabijis “Rīgas klubos un diskotēkās” ( 😀 ), tad tur novērojis šādas ainas neesmu.

Viena draudzene gan ir manīta ka sadodot pa seju pat čalim, kas pat sagadījās būt namatēvs 🙂 bet tas drīzāk īpašs gadījums nevis norma un ierasta parādība.

samurajs
    Participant

marr: nu apmēram zinām/varam iedomāties, kāda līmeņa iestādījumus Tu apmeklē – tur tā problēma varētu arī nebūt, jo tauta solīda 🙂 Tāpat arī apsardzes izrēķināšanās ar pārlieku nemierīgiem apmeklētājiem labākajos klubos laikam nav novērojama. Bet ne visur ir tik solīdi, par to arī publikāciju presē netrūkst.

Par tēmu: Dāmas parasti izskaidrojas dāmu istabās – Tevi tur iekšā tik un tā nelaiž… tā kā neko nevari zināt! 😀

marr
    Participant

samuraj, Tu būtu pārsteigts, kādos iestādījumos es tik neesmu sabijis 😀

bez maz vai niez nagi uzprasīt, kuri, Tavuprāt, ir tie “labākie” klubi, jo mēs te ar dažiem draugiem nesen secinājām, ka nav jau īstenībā kur iet… Un, jebkurā gadījumā, cauri vecrīgai pa nakti ne reizi vien esmu gājis, arī tik agrās rīta stundās, kad cilvēku praktiski nav, un saule jau uzlekusi. Ir bijušas arī sarunas ar vīriem no busiņiem ar zaļajām strīpām, bet tas ne reizi nav beidzies ar tajā rakstā minētajām darbībām.

samurajs
    Participant

marr: Tu nu gan esi izlepis! 😀 Ja Rīgā nav kur aiziet – ko tad Liepājā ar 3 klubiem teikt? Centrā naktī var pārvietoties visai droši, klubu tuvumā arī kameras visur, vismaz Liepājā. Bet tas jau būs cits temats; kaut kad apspriedīsim arī to 🙂

quizzical
    Participant

viss atkarigs no intelekta.

nitro
    Participant

Ja maak tad vajag – noderees gan pashaizsardziibai gan arii skaistumam un veseliibai.(:

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā