Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Vai esi gudrs IT lietās? Neliels tests
Tad nu tie, kuri grib pārbaudīt savas zināšanas, lūdzu:
P.S. Totāls murgs.
Š is mums gatavošanās lielajam skolas eksāmenam.
Cilvēku, kurš to testu sastādīja, nedrīkst laist pat 10m no datora.
Fox, lai tevi piebeigtu galīgi, vēl 1 jautājums no manis:
Uz kāda pusvadītāja materiāla bāzes visbiežāk izgatavo mūsdienu gaismdiodes (LED)?
1. Si
2. Ge
3. Ga
4. Se
Laiks atbildei – 10 s… kamēr šo lasi, 7 jau pagājušas! 😀
Tālu nebija jāmeklē. 😀
Tavs raksts par Led iekš notepad tak stāv.
1,10 Kur jāpievieno antistatiskā aproce labojot datoru? 1. pie mātes plates barošanas spraudņa;
2. pie datora sistēmbloka metāliskas daļas;
3. pie darba galda virsmas;
4. pie 220V rozetes labā kontakta.
Izveelos ceturto variantu 🙂
Naakoshais jautaajums jau nav labaaks.
1.12 jautaajuma pareizaa atbilde arii neeksistee. Jaatsleedz pilniigi viss,nevis tikai baroshanas vads.
Tiku liidz 1.14, kush idiots ir shito “testu” sastaadiijis? Datorterminu tulkotaajus gan nevar paarspeet, bet tuvu tam ir… .
P.S. veel neesmu ticis liidz pusei, bet jau jautaajumiem chetriem nav pareizaas atbildes.
Taapeec dziives skola ir labaakais variants. Iestaades LV prasa papiiru, tiem kam vinjsh ir, biezhi neko nejeedz,bet tie,kas to lietu ir iemaaciijushies pashmaaciibas celjaa,darbsshitajaa banaanu republikaa biezhi nespiid.
Ir pieredze UK, tur neviens neintreseejas,kur esi maacijies,kaadi papiiri. Speej sevi paraadiit, lapini gaidiits kolektiivaa… .
Taadi nu mums ir LV uznjeemumi un jautraas maaciibu iestaades…. .,
Ja izraušu barošanas vadu no barošanas bloku tad datoram jau nekas nenotiks, jo viņš būs pilnībā izslēgts, un man šķiet, ka to aproci jau neliek rozetē.
Tā kā pareizā atbilde 1.12 būs: jāatvieno visi maģistrālie vadi.
Par to aproci – ja to savienos ar rozetes vadu, kurš izrādīsies ‘fāze’ – reālas iespējas nonākt morgā 😀
A vispār šos jautājumus var apstrīdēt, piemēram, ja viņi man gadās kvalifikācijas eksāmenā? Respektīvi tajā eksāmenā, kurš atbild par to, vai es varu saņemt diplomu par vidējo speciālo izglītību?
Preses relīzes