Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Vai Google+ kļuvis par "spoku pilsētu"?

Toties vakar izdevumā The New York Times uzstājās Google viceprezidents Viks Gundotra
Sagaidāms, ka šomēnes G+ sasniegs 100 miljonu lietotāju atzīmi, un 50 miljoni esot aktīvi ik dienas – tā Gundotra. Tomēr cienījamam Googles viceprezidentam neesot korekti dati, jo nav iespējams statistiski izdalīt tieši G+ apmeklētājus. Tiek uzskaitīti visi, kuri ielogojas Google kontā – bet tas ir GMail, Youtube, Android Market un rinda citu web pakalpojumu.
Tomēr Gundotras kungs nebija samulsināms, un nosauca Google+ par “sociālo segu”, kura pārklāj
Par nekorektu Viks Gundotra uzskata arī portālā pavadītā laika uzskaiti: “Tas ir kā ja ātrās ēdināšanas restorānā uzskaitītu tikai tos, kuri apsēžas pie galdiņiem, kaut arī daudzi ņem ēdienu līdz.”
Google+ Latvijā
Tā kā esmu aktīvs Google+ lietotājs, varu visai kvalificēti raksturot portāla stāvokli Latvijā. Principā nekas nav mainījies; kā G+ bija uz domājošo publikudaiļā dzimuma
Nav brīnums, ka RWJ katras 🙂 epizodes beigās izdara kautko naidīgu pret G+ ikonu. 😀
Ne visās pasaules vietās G+ ir klusums. Es labāk izvēlos angliskoties tur, jo latviešu auditorijai un latviešu valodai tur mazs svars. )
Vislabākā no google+ fīčām kas man patīk ir ievadam meklējamo frāzi, piem Jquery, un hops man parādās visa info, kas ar to saistīta, diezgan ērti.
par informācijas trūkumu Straumē grēks sūdzēties
Ar visām četrām- par.
[spoil]

[/spoil]