Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Vai HDD taisās izviebties?
Informācijas zudumi nedraud, jo viss bekapots + vairums uz otra HDD, bet sistēmu pārinstalēt baigi negribas bez reāla cēloņa.
Ko S.M.A.R.T. saka?
Msh, suns varbūt arī laiza olas, bet man pietiek ko darīt un ar visādiem testiem noņemos tikai tad, ja ir kādas pazīmes, kas likušas būt uzmanīgam. Un tādas ir. Proti – pirms dažām dienām Windozes nobrukšana, ko gan varēja izsaukt nenolasāms CD un sekojošs explorera crash… bet vakar draudoši (un diemžēl, labi pazīstami) klikšķi no sistēmbloka puses… kompis tūlīt tika izslēgts. Vakarā, sākot skatīties, kas ir noticis, klikšķi neatjaunojās un viss it kā aizgāja. Tāpēc testi. Pagaidām viss strādā, bet jautājums – cik ilgi? Ja varētu atļauties laizīt olas, tad darītu to pietiekami bezrūpīgi, kamēr nobirst un tad kauko darītu lēnā garā.
Ko saka hddregenerator 2011? Nav pārāk daudz aiztures? ja jā, tad vaina hdd virsmā visticamāk, un ar to jāsamierinās
P.N. Man te uz plaukta mētājas 200 gigu samsūds, kuram esot pirmā īpašnieka īpašumā, uz tā uzliktais windblouzs mēneša laikā 2x nobruka. Ieraudzīju beigtus sektorus, nomainīju cietuci. Un tā šitas 200 gigu samsūds man vēl šobaltdien kalpo… 😀 Bet nu te laikam nebūs tas gadījums.
Ar to arī tēmu slēdzam, thanks.
Preses relīzes