Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Vai iekš PĻŪT.LV esat norāvis banu?
BTW, datuve – diena, notepad – IR, datuve – swh, notepad – LOLfm :>
Garšīgas sēnītes? 😀
+1
Garšīgas sēnītes? 😀
te ir offtopic sadaļa, drīkst arī peijotas kaktusu laizīt:)
[spoil][img]
/me tagad klausās un reec..
reagjeesju cik vien aatri vareesju :>
ps. samurajs, man biku kriit uz nerva roberta paraksta bilde. tiesjaam tas ir nepieciesjams?
vai var atsleegt bilzju raadiisjanu parakstos ieksj lietotaaja cp?
ja nee – KAKOVA HUJA jams ir iznjeemums?
pps. opera, protams, ruljii. tomeer… nafig man lieki jaaklikskjina pele? o_O
Vaoi tik autors av tas pats MCBetons, kursh tagad visur raud?
Ja par boot.lv – nu tad kas tur tāds? Viņš vsp. bij nomiris, kā arī forumā ievietotās bildes nevar palielināt [nezinu kāpēc – thumbi rādās, palielinājums nē].
d_l – uz mff, un patesteeju ka uz gc ar skrollu šeit nav problēmas… Operai jau tie bugi ar skrollu gadiem ir, ka daļa saitos nestrādā.
Par skrrolliem runājot, traukiem el vē pastulbi izdarījuši, ka ar nospiestu skrollu nevar pa lapu vizināties uz augšu vai leju – tas gan uz visiem browseriem attiecas. 🙁
ĀĀ, Robi.. a kas tas pa “internets” baneri? 😀 o_O Ķip tie tavi interneta pieslēgumi?? 😀 😀 😀 vai kāds chekpoints tur tiek uzskaitīts? 🙂
A es tagad štukoju, kā ar admintiesībām aizliegt nedisciplinētiem jūzeriem vispār lietot parakstus un jūzerbārus.
laikam tiesham daudzi par ilgu ir sedejushi pie datora,jo pieaugushi cilveki pieaugusho cilveku pasaule(ta nav kodu pasaulite,kur chata draudzinjam visi joki liekas smiekligi un visi par tevi fano jo esi moderators,administrators vai rupjakais lops,kas sichiem uzbraukt mak)taa nedara…plut.lv(pat neinterese kura lapa ta ir domata),nju iznika iznika,domajat,ka kadreiz ar notepad ta nevar gadities?pienaks apgaismas bridis,dazi sapratis,ka nahuj vinjiem del sichiem savu laiku teret un close down un miers…
tiesham nebiju sitik berniskigus gajienus gaidijis no it ka normaliem cilvekiem…
@Grisha, tu nebeidz mani pārsteigt 😀 Nano tagad liksi mieru un demposi mani? 😀 😀 wuah
Tie interneti ir laba štelle. 😀 Patīk koments, iedod internetu 😀
Man ir pie kājas, kas notiek ar pļūt.lv, bet ja Notepad aizklapēsies, tad ceru, ka tas notiks ar mūziku! 😀
bet ja Notepad aizklapēsies, tad ceru, ka tas notiks ar mūziku! 😀
Par to tu vari nemaz nešaubīties. 😀 😀
sample
Preses relīzes