Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Vai iekš PĻŪT.LV esat norāvis banu?
kam nepieciesjams bans ieksj buuta – suutiet pm.
reagjeesju cik vien aatri vareesju :>
ps. samurajs, man biku kriit uz nerva roberta paraksta bilde. tiesjaam tas ir nepieciesjams?
vai var atsleegt bilzju raadiisjanu parakstos ieksj lietotaaja cp?
ja nee – KAKOVA HUJA jams ir iznjeemums?
pps. opera, protams, ruljii. tomeer… nafig man lieki jaaklikskjina pele? o_O
Minēšu piemēru – ļoti skaistos vārdos saukājas TavaMaate un drunk_lizard.. tomēr banu dabū tikai TavaMaate!
KAKOVA HUJA jams ir izņēmums?
😀 😀
TavaMaate: man tavs sigs kā bullim sarkana lupata. Vai nu pārtaisi to standarta jūzerbāra izmērā, vai arī tu riskē ar kārtējo banu.
Samurajam arī jūzerbārs ir okē 🙂 Animācija! 🙂
and my favourite animation…
Ghhhh 😀
Par tēmu .. dēļ pāris padsmitgadīgām padauzām moderos, boot manās acīs ir nedaudz krities, slimīgā paranoja pret pirātismu + reklāmas ir izskaudušas to sajūtu, kas bija apmeklējot boot pirms gadiem trīs. Pluss varētu būt pieredzējušie lietotāji, kas apgrozās un džedaju trūkums.
P.S. Lai gan tomēr, kad man vajag palīdzību griežos tur, bet ziņu jomā no latviskotajiem resursiem izvēlos tikai notepad 🙂
Samuraj, varbuut saved kaartiibaa foruma noteikumus, pirms lieto kkaadas sankcijas, savaadaak naakamreiz izdomaasi , ka tev nepatiik mana smilies rinda:
🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁
Vot redziet, ķirzaks kaut kā vienmēr prot laikā apstāties un nospīdēt, tāpēc arī tiek cauri bez bana. Arī citiem vajadzētu mācīties.
Yeah, right
Vot redziet, ķirzaks kaut kā vienmēr prot laikā apstāties un nospīdēt, tāpēc arī tiek cauri bez bana. Arī citiem vajadzētu mācīties.
Yeah, right
It īpaši pie bios šams jēdz apstāties. Tiešā un pārnestā nozīmē. Vēlējos vien piebilst, ka tas, ja kaut ko neesi redzējis nenozīmē, ka, tas neeksistē. Par sodiem runājot varētu šo to DL piedot, par cik tur it monstrs (tik hwz kur un nez kāpēc es pēdējā laikā par to sāku šaubīties) un tā, bet visam ir godamn robežas.
Bet lai nu kā, pastāv tāds teiciens, kā “nestrīdies ar idiotu. Vispirms viņš tevi novedīs līdz savam līmenim un tad sakaus ar pieredzi.” .
pasji juus, siikie njerkatas, esat notepad taadu pataisiijusji un tagad pasji piikstat.
manis peec varat banot, man kaut kaa pie pakaljas. no visiem ar it saistiitajiem forumiem sjis ir galiigi visupeedeejaa vietaa. veel trakaakas ir tikai “datorikju” domugrupas ieksj oranzjaa portaala.
seviskji dvako robertinjsj ar savaam bezgaliigajaam zinaasjanaam un izcilo anglju valodas lietosjanas prasmi vietaa un, paarsvaraa, nevietaa.
ogre, parka 1a
gaidu ar nepacietiibu, ljoti gribaas redzeet dj p0kemonu kingu.
tu, pajol, veel neesi prasiijis, lai te joprojinaatu.
ogre, parka 1a
gaidu ar nepacietiibu, ljoti gribaas redzeet dj p0kemonu kingu.
“Ogres Elektrons”, SIA
Parka 1a, Ogre, LV-5001
Paldies idiņ, man par to kantori viss jau kādus pāris gadus ir skaidrs. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jefinj es bik vairak ka 4 gadus nodzivoju simts metrus no tavam durviim, varetu sastadit sarakstu ar tava hanatora fail listi, par to kads tu realitate meistars esi esi vispar pat runat negribu. Un starp citu, ja tu elektronaa stradaa ilgak par paris meneshiem, taddodu 85% ka tu mani jau pazisti :> Elektronikjis mljio… Nu vecit, tu tiesham esi uber pro. All do my respect, zini, LOOOOOL. [img]
P.S2 es tieshaam piekaapshu, FTW pagaidi tik kad bushu ogree :DDDD mwahahaaa
ps. tur pa paaris meenesjiem tik daudz IDIOTU apgrozas, ka viens mazaak/vairaak(tu), mani pilniibaa neuztrauc…
pps. televizoru remonts mani neinteresee un nav mans ampluaa, kaut gan pietiekosji veiksmiigi varu ar to tikt galaa :>
Preses relīzes