Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Vai iespējams, ka Firefox saplūdīs ar Chrome?
ugunslapsā
Nav grūti iedomāties, kas notiktu, ja Google pārstātu barot lapsu
* Firefox aizvien vairāk “hromificējas”
* Mozilla aprīšanas
* Apvienošanās gadījumā Google iespējas spiegot un apgādāt visus ar personalizētu reklāmu vēl vairāk pieaugtu.
“Lapsas” apetīte drastiski pieaug no gada gadā; ja 2011. gadā Mozilla ieņēma 163 miljonus $ (tai skaitā 139 no Google), tad pērn šis skaitlis jau sasniedza 311 milj. $ (280 no Google). Mūždien tādas astronomiskas summas rūsganā zvēriņa barībai
Š ī ziņa nav tulkojums no ārzemju avotiem, uzskatām to vienkārši par redaktora piektdienas murdziņu

Par Firefox sapišanu tiešām kāds saņem algu?
arvien lietoju Šperu, kaut tā jau ar vienu kāju kapā… nākotnē, ļoti iespējams, speršu neadekvātu soli un sākšu lietot ie…
Zaljo kaa nopeerc, taa googlee jaaregistreejas. Youtube, taa google jaaregistrejas. Kaut gan pamazaam jau saaku lietot IE un teikshu, ka man patiik darbiibaa. Un mekleetaaju esmu saacis lietot Bing.
Lai gan, ja ņem vērā ūdens pilienu, kā ideālu aorodinamikas ziņā klasisku aptecētājformu un vispārējo autobūves attīstību, daudz variantu nepaliek -, optimālākais dzinis kļūs par visu nākotnes brauzeru serdi, cerība paliek vien uz atsevišķiem entuziastiem, kas pratīs “izravēt” lieko, lai pārlūks būtu lietojams arī neekshibicionistiem.
Brīžiem tavs MS fanbojisms robežojas ar mentālām problēmām
[spoil]
Nevaru iedomāties kā tik atšķirīgas pārlūkprogrammas varētu apvienoties.
Firefox ir Gecko ar XUL un Chrome ir Webkits, nez uz kā bāzes tad apvienosies, jo tad zaudēs savu identitāti. Manuprāt tas tiešām ir murdziņš.
Līdz šim labākais man ir Firefox, esmu arī pāris gadus lietojis Opera un Chromium, bet atgriezos pie Fx. Biju pārsteigts cik daudz sīkumu chromē nav pieslīpēti, vēl jo vairāk, ja tas tagad skaitās mainstrīm
Preses relīzes