Vai kādam tāds būtu vajadzīgs? Īsti nezinu ko ar to darīt 🙂
[img]https://bildites.lv/images/kvzdfg0s5uiw5vg3u45t.jpg
[img]https://bildites.lv/images/vs0regnd9s6y2zkdqz0.jpg
Windows OEM tirdzniecība:
Legalizācijas veicināšanas nolūkos, Microsoft ir pieņēmis lēmumu klientiem atļaut iegādāties Windows OEM licenci atsevišķi no datora.
Tādā veidā klientiem tagad ir iespējams iegādāties Windows OEM jebkurā laikā.
Š is piedāvājums ir spēkā no 1. februāra līdz 30. Jūnijam!
Līdzīgi ir arī ar Offisu, tikai tur vēl maza nianse, bet ar nosacījumu, ka uz šī datora ir preinstalēta atbilstošā Microsoft® Office versija (Office Ready PC)!
Tiklīdz parādīsies skatāma informācija par šo netā, centīšos dot ziņu.
Manam kompim nāca WinXP Pro oem līdz, varēja arī Vistu ņemt! 😀 Savam kompim uzlīmēju ar virsū uzlīmi, un uz to arī dzīvoju, nebaidoties no orģinālajamām MS progām un updatēm (No updatēm esmu atteicies šā vai tā, servispakas manuāli ieinstalēju)
Es jau nekur nesaku ka gribu pārdot 🙂
Dāvini?
Ja tā labi padomā, mož man šitais varētu noderēt priekš viena mana laptopa, kuru izmantoju šad tad mazu pasākumu apskaņošanai! Tik dēļ tā vien ka uzlīme ir, un lapsim kā tāds iekšā pagaidām ir xp home edition! 😀
agrāk vēlējās serveri iemainīt pret prastu kompi un tagad šis 😀
baigi žēl ka disks nav nepieciešams, tādā gadījumā labprāt to iemainītu pret savu geforcefx videokarti 🙂
uzliime un legaalais windows, kaa zinaam, latvijaa ir vajadziigi tikai uznjeemumiem – t.i. tiem, kurus uz to paarbauda. vai tad taa nav dzives patiesiiba, ko? :>
uzliime un legaalais windows, kaa zinaam, latvijaa ir vajadziigi tikai uznjeemumiem – t.i. tiem, kurus uz to paarbauda.
Portatīvo tirgotāji piedāvā Vistas/Win7 by default kā OEM, tāpēc daudzi pērk “a ja nu noder” vai “tak položeno”.
Vienīgais iemesls, kas nāk prātā – miers ap sirdi, ja uzņēmuma pārbaudes laikā klāt ir paša portatīvais. Varbūt kāds var nosaukt vēl gadījumus, kur tam ir nozīme – šeit/studentu pilsētiņās ārzemēs/darbā ārzemēs?
Katrā ziņā piedāvājums paliek spēkā, mainu pret agp videokarti vai pret cietni.
Pret kādu AGP videokarti (noteikts modelis, vai vienalga) un cieto (SATA, PATA, ietilpība)?
Kur atrodies ar disku?
Preses relīzes