Ir vajadzīga programma ar kuru var projektet mēbeles, neviss visu interjeru, bet atsevišķas lietas, kumodes, galdus, skapjus utt. Varbūt kāds zin ko tādu, kas ir samērā vienkārši apgūstama.
Nu, es domāju, ka bez zināšanām nekur netiksi… Pārsvara cilvēki nevar izdomāt vienā dienā, ka es, piemēram, uz rītdienu uzkodēšu lapu izmantojot Ruby on Rails (nezinot to), visu iemācīties vienā dienā, un to izdarīt… Tam vajag praksi! 🙂
To es saprotu, esmu gatavs arī mācīties. Lieta tāda ka šobrīdi perspektīvā ir viens biznesa projekts un dizaineri nevaru atļauties noalgot šobrīd, bet detaļas kas jauztaisa nav īpaši sarežģītas tāpēc domāju ka iesākumā mēģināsu pats, bet nav skaidrības kuru programmu izmantot un kuru būtu vieglāk apgūt?
Mans paziņa labu laiku izmantoja šo programmu (PRO100) – tad vēl viss interfeiss bija poliski – viņš samācījās tik un tā. 😛 Bet tagad, ja nemaldos, pieejama arī angļu versija, un, varbūt pat latviešu.
Kas tieši posta autoram nepatīk google sketchup? Domāju ka pareizo variantu vien ieteica, un noskaties klipu – redzēsi cik vienkārši rīkoties –> https://www.bedre.lv/?id=w_video&show=29