Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Vai kāds pirks datorus ar Google Chrome OS?
Google Chrome OS ir gan būtiski plusi, gan arī tikpat būtiski mīnusi. Pluss ir tāds, ka lietotājs var praktiski aizmirst par kaitīgās programmatūras eksistenci. Nav teikts, ka tā pazudīs par visiem 100%, bet katrā ziņā risks uzrauties
[imgr]
Kompānija Acer jau ir gatava ražot Chrome OS datorus; Google cer, ka tas notiks uz gada beigām, Turpretī ASUSTek “galva” Jonney Shih ir noskaņots skeptiski. Chrome datori nemaz neiznākšot izdevīgāki, jo 10,1″ netbūku ASUS Eee PC Seashell 1005PE
Kaut ko vajag saglabat- saglabāju. Bet man patīk, ka viss ir pie manis.
Punks.
[spoil]
Punks.
Nepatīk un nekad neglabāšu visu mākoņos.
Kaut ko vajag saglabat- saglabāju. Bet man patīk, ka viss ir pie manis.
Pāķi.
<-- fixed it! :>
THIS
Pirks kā mīļie, kā jau te teica, visu izsaka cena, un nebūs daudz tādu, kas, pērkot jaunu datoru, ilgi nevar izšķirties, ar kādu OSi ņemt, vairumam tāda var nebūt nemaz 🙂
heh un pircējs pasauks kaimiņu guru ar windu vai arī pats to iedabūs iekšā
taa kaa ta isti nav problema,bet lielaka problema ir taa .ka ari esmu no cilvekiem,kam patik visu glabat pie sevis(piegrizu pilnu daki un esmu sasoditi laimigs,ka man nekad netrukst nekas:D )..bet janomegina bus sitais labums,par googles produkciju isti nevar sudzeties nekad…
Preses relīzes