Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai lietosi Windows 7, kad iznāks?
Esmu XP fans, bet teikšu godīgi – XP man ir noriebies, gribu kautko jaunu. Vai nu W7 vai nu Ubuntu 9.10./9.10 NBR (9.04 nepazīst tīkla karti, tāpēc gaidu jaunāku)
Naturalmente. Noteikti. Jo Vista jau sāk iebremzēt – esmu viņu jau piemēslojis līdz kakliņam. Katrā ziņā – šams jau sāk brukt nost, būs pret ko nomainīt.
Sēdēšu uz XP, kamēr kompim iekšas nebūs nopietni atjaunotas (viss izņemot pašu case :D) Neuzskatu, ka XP kkas nav kā vajag, mierīgi lietoju un nav pretenziju. 😛 Grūti arī saprast kāpēc visi jaunāka izlaiduma dēļ nolemj, ka uzreiz ir daudz labāk. 😀
Piekrītu rihardsss, jo kas XP pa vainu, ka būtu uzreiz jāķer pēc kautkā jauna? Man patīk XP – viegls, ātrs un nav visādi paziņojumi uz katra stūra un, manuprāt, pārlieku daudzie grafiskie efekti. Var jau teikt, ka Vista ir drošāka, bet mans Xp apvienojumā ar trešo servisa paku, ugunsmūri, Nod 32 un Spyware doctor ir pat ļoti drošs. XP pilda visas nepieciešamās funkcijas un es joprojām neredzu jēgu tam, lai pēkšņi pārietu uz win 7, kurš kā jebkura OS sākumā ir ar drošības caurumiem un citiem trūkumiem. Kad iznāca Vista, man pietika to palietot nedēļu, lai saprastu, ka tomēr man vislabākais liekas win xp un sakiet ko gribiet, bet tas tā ir
Padaidām XP.Prieks,ka būšu apgājis man absolūti nevajadzīgo,rijīgo Vistu,kura ptērē milzu resursus tikai pati sevis uzturēšanai.Laptops jau arī nav nekāds baigi jaudīgais,bet Win7 pavilks bez problēmām.
Kad iznāks nē, pagaidīšu vēl laiciņu līdz izlaidīs kādu servisa paku un daudz maz nostabilizēsies.
nu šim es vairāk piekrītu variantam
Veelarvien neredzu jeegu maksaat par nekam nederiigu lietu.
XP man jau sen apnicis, bet, piem., darbā uz kastes šis stāv un mainīt to neviens netaisās…
win7 man ļoti patīk jaunais taskbar ar piespraužmajām progām, bet citādi labāk vista…
win7 ņemšu, ja pirkšu kompi un nebūs iespēja ņemt citu os…
Preses relīzes