Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai matu krāsai ir nozīme?
man šajā lauciņā ir *
Kas ir “*”? ķip vienalga
Izlasot aptaujas virsrakstu padomāju, ka jautājumi būs par matu krāsas un intelekta tandēmu. Wrong… Bet ar nav ne vainas.
So, man pie sirds iet dabīgi tumšās. Pa lielam. Protams- visur ir izņēmumi, bet, atklāti sakot, man ir diezgan strikti rāmji, kādai jābūt manai
So, man pie sirds iet dabīgi tumšās. Pa lielam. Protams- visur ir izņēmumi, bet, atklāti sakot, man ir diezgan strikti rāmji, kādai jābūt manai
+1 Neko piebilst 🙂
Esmu pieradināts [img]
Varbūt šitā? 😀 😀 😀
Nu piemēram tā “Kitija no Ugunsgrēka”, itkā melna mati ir, bet nu frizūra ir garām, tātad nepatīk.
Pēc pieredzes ir tā:
Tumšmates = valdonīgas
Brunetes = vienkāršas, nu +/- ar viņam viss ir ok
Blondīnes = tur jau viss ir pateikts.
Jasaka tā, ka es savu “blondo grēku”, neesmu vēl pataisijis pēc savas gaumes. 5 gadus kaucu, lai nokrāso tumšus matus 😀 Un iepūt, ne par ko. A jā, vienu reizi kaut ko nokrāsoja uz pāris dienām. 😀 😀
Tā nu es dzīvoju ar blondīni.
Tumšmates = valdonīgas
Brunetes = vienkāršas, nu +/- ar viņam viss ir ok
Blondīnes = tur jau viss ir pateikts.
Ha – padomā, no kurienes nāk tumšmatēm (melnmatēm) gēni?
Ne krieviem, ne latviešiem tādu matu nav. Izņēmums ir piejaukumi no Kaukāza/DA-Eiropas gala.
Ha – padomā, no kurienes nāk tumšmatēm (melnmatēm) gēni?
Ne krieviem, ne latviešiem tādu matu nav. Izņēmums ir piejaukumi no Kaukāza/DA-Eiropas gala.
Kāpēc nāk no gēniem? No frizētavām nāk…
Galva protams ir ļoti svarīga, bet tīri vizuāli vienmēr pirmo iespaidu atstāj kopīgais tēls
1) Seja.
2) Krūtis, dibens.
3) Apģērbs (t.i. stils).
4) Kā jau teicu ne reizi, ja garīgais štekerītis neiet kopā ar (uzsveru) garīgo rozetīti, tad visam iepriekš minētajam nav nozīmes.
P.S.
Tomēr skaistums pievelk un nav svarīgi kāda matu vai ādas krāsa un acis, sākumā prāta vai galvas spējas nepamana.
Gēnu sauklis. Sievietes tā pat kā vīrieši ir sociālie dzīvnieki un iekšējā ģenētiskā uzbūve ļoti labi pasaka, kāda pretējā dzimuma pārstāve prasīties prasās sugas uzlabošanai pēcnācēju radīšanai.
Klausiet savus instinktus, bet arī par savām iespējām neaizmirstiet.
Jauki ja sievietei ir gari mati! Vnk. patīk. 🙂
Preses relīzes