Vai matu krāsai ir nozīme?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Vai matu krāsai ir nozīme?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    shady
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/29_matu_krasa_1.jpg[/imgl] Tā kā aprīlis ir aizsācies ar veču aptaujām, tad varbūt arī šonedēļ vēl veiksim nelielu aptauju par to, kādas tad īsti sievietes mums patīk. Š oreiz vairāk par blondīnēm, rudmatēm utt., jeb precizējot- kāda matu krāsa mums patīk vislabāk. Neiedziļināsimies blondīņu dziļākajā būtībā, un nebalsosim par to, kuras matu krāsas īpašnieces ir kaislīgākas (lai gan neatteikšos to uzzināt), bet atbildēsim ilgi nedomājot, to kas pirmais ienāk prātā, jo tādas atbildes parasti ir visgodīgākās 🙂 Tātad- kādas matu krāsas īpašnieces ir mūsu favorītes.

Kon
    Participant

Esmu pieradināts pie spilgti sarkaniem, pat nezinu kāda ir oriģinālā krāsa .. , tāp arī tā nāk pirmā prātā

Jaunzems
    Participant

pārsvarā jau man šajā lauciņā ir *, bet preferoju rudmates

daGrevis
    Participant

Mati ir mati. Ļoti neizšķiroša loma.

RicoPico
    Participant

Jaunzems wrote:

man šajā lauciņā ir *

Kas ir “*”? ķip vienalga, balstoties uz “*.woman” principu? 😀

Izlasot aptaujas virsrakstu padomāju, ka jautājumi būs par matu krāsas un intelekta tandēmu. Wrong… Bet ar nav ne vainas.

So, man pie sirds iet dabīgi tumšās. Pa lielam. Protams- visur ir izņēmumi, bet, atklāti sakot, man ir diezgan strikti rāmji, kādai jābūt manai sievietei. Jo, kā nesenā NP aptaujā noskaidrojās, sieviete ir (arī) kā aksesuārs. Un aksesuāram taču jābūt skaistam.

Imhoteps
    Participant

Nobalsoju par “galvām”, jo [spoil][img]https://www.bildites.lv/images/2vu7meepwcsb3ryvwni.jpg[/img][/spoil].

linx
    Participant

RicoPico wrote:

So, man pie sirds iet dabīgi tumšās. Pa lielam. Protams- visur ir izņēmumi, bet, atklāti sakot, man ir diezgan strikti rāmji, kādai jābūt manai sievietei. Jo, kā nesenā NP aptaujā noskaidrojās, sieviete ir (arī) kā aksesuārs. Un aksesuāram taču jābūt skaistam.

+1 Neko piebilst 🙂

memorex
    Participant

Nobalsoju par pēdējo variantu, bet uzskatu ka katrai sievietei piestāv sava matu krāsa!

natolv
    Participant

Par vīrieti liecina viņa sieviete, tā kā it visam šī vīrieša sievietē ir nozīme! Es esmu par dabīgi brūno.

vincister
    Participant
    msh
    Participant

KoЯn wrote:

Esmu pieradināts [img]https://notepad.lv/images/avatars/10365409894d914afb02f48.gif[/img] pie spilgti sarkaniem, pat nezinu kāda ir oriģinālā krāsa .. , tāp arī tā nāk pirmā prātā

Varbūt šitā? 😀 😀 😀

Foxsk8
    Participant

Tā, mans favorīts ir meičas ar melniem matiem, tad nāk brunetes, pārējās man kaut kā nesimpatizē. Es ļoti lielu uzsvaru lieku uz matu izkārtojumu, frizūru.

Nu piemēram tā “Kitija no Ugunsgrēka”, itkā melna mati ir, bet nu frizūra ir garām, tātad nepatīk.

Pēc pieredzes ir tā:

Tumšmates = valdonīgas

Brunetes = vienkāršas, nu +/- ar viņam viss ir ok

Blondīnes = tur jau viss ir pateikts.

Jasaka tā, ka es savu “blondo grēku”, neesmu vēl pataisijis pēc savas gaumes. 5 gadus kaucu, lai nokrāso tumšus matus 😀 Un iepūt, ne par ko. A jā, vienu reizi kaut ko nokrāsoja uz pāris dienām. 😀 😀

Tā nu es dzīvoju ar blondīni.

usver
    Participant

foxsk8 wrote:

Tumšmates = valdonīgas

Brunetes = vienkāršas, nu +/- ar viņam viss ir ok

Blondīnes = tur jau viss ir pateikts.

Ha – padomā, no kurienes nāk tumšmatēm (melnmatēm) gēni?

Ne krieviem, ne latviešiem tādu matu nav. Izņēmums ir piejaukumi no Kaukāza/DA-Eiropas gala.

Evers
    Participant

Tumšmates

WordPad
    Participant

usver wrote:

Ha – padomā, no kurienes nāk tumšmatēm (melnmatēm) gēni?

Ne krieviem, ne latviešiem tādu matu nav. Izņēmums ir piejaukumi no Kaukāza/DA-Eiropas gala.

Kāpēc nāk no gēniem? No frizētavām nāk… 😉

msh
    Participant

Krieviem nav? Kas tad šie visi, urlātus ieskaitot, bieži frizētavas apmeklē? 😀 Patiesība jau gan ir mazliet savādāka – slāviem nebija, pirms šos mongoļi iekaroja un pamainīja šo genofondu, kopš tā laika krieviem/ukraiņiem/baltkrieviem ir.

jonjs
    Participant

Nobalsoju par dabīgajām blondīnēm, rados viņu pa pilnam. Pats gan kaut kā Latvijas pelēkais.

Galva protams ir ļoti svarīga, bet tīri vizuāli vienmēr pirmo iespaidu atstāj kopīgais tēls

1) Seja.

2) Krūtis, dibens.

3) Apģērbs (t.i. stils).

4) Kā jau teicu ne reizi, ja garīgais štekerītis neiet kopā ar (uzsveru) garīgo rozetīti, tad visam iepriekš minētajam nav nozīmes.

P.S.

Tomēr skaistums pievelk un nav svarīgi kāda matu vai ādas krāsa un acis, sākumā prāta vai galvas spējas nepamana.

Gēnu sauklis. Sievietes tā pat kā vīrieši ir sociālie dzīvnieki un iekšējā ģenētiskā uzbūve ļoti labi pasaka, kāda pretējā dzimuma pārstāve prasīties prasās sugas uzlabošanai pēcnācēju radīšanai.

Klausiet savus instinktus, bet arī par savām iespējām neaizmirstiet.

Aldis
    Participant

Balsoju pa pēdējo variantu. 🙂 Kaut gan tiešām patīk sievietes ar dabīgu matu krāsu – sarkani jau toč nē! 😀

Jauki ja sievietei ir gari mati! Vnk. patīk. 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā