Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Vai profesionālā fototehnika var būt viegla un ērta?
Abas kameras tāpat var fiksēt ātru darbību – līdz pat 7 kadriem sekundē. Attēlus un iestatījumus iespējams aplūkot lielajā un gaišajā 7.5cm (3â€) XtraFine LCD ekrānā, kuru iespējams grozīt.
NEX-5 un NEX-3 ir komplektācijā ar kādu no standarta objektīviem – E 16mm F/2.8 vai E 18-55mm F/3.5-5.6 ar iebūvētu SteadyShot attēlu stabilizāciju.
NEX-5 pieejams arī komplektācijā ar E 18-200 F/3.5-6.3 objektīvu, kas aprīkots ar stabilizāciju. LA-EA1 pārveidotājs, kas nopērkams atsevišķi, ļauj pievienot jebkuru no 30 α objektīviem, kā arī agrākos α bajonetes objektīvus.
No jauna izstrādātais … sensors … nodrošina spoguļkameru lietotājiem jau pazīstamos radošos, nefokusētos efektus.
?
😀
No sākuma domāju, ka tur domāts asuma dziļums, bet tas jau no stikla un diafragmas atkarīgs, ne tik ļoti no sensora… Vai šis sensors ir aprīkots ar gaismas caurlaidību regulējošu slāni, kas radītu bildēs “nefokusētos efektus”? Vai kā tur īsti ir? :}
KristoZ
Vairs nav 100 Megapikseļu sūds, kur rezultāts ir liels un sū*ains palags, bet reāli uzlabojumi foto galarezultāta kvalitātei.
Scandal
Nav kompakta? Kas liedz izmantot 16mm objektīvu? Turklāt ar visu objektīvu tā ir ~2 reizes vieglāka, kā mana DSLR bodijs. Nemaz nerunājot par paša NEX’u mazajiem korpusa izmēriem.
Flash? Pārsvarā gadījumu tas nav vajadzīgs, bet, ja nu savajagās, tas nāk komplektā kā pieliekamais. Tāpat arī ar skatu meklētāju, tikai tas ir iegādājams atsevišķi.
Ne ērts, ne labs? Ja jau esi turējis rokās kādu no šiem aparātiem, varēji arī uzrakstīt savu apskatu notepad’am. Kvalitāte? Pieļauju, ka paraugbildes arī neesi redzējis.
Great success.
Kas attiecas par to, ko man tas mērkaķis (avatars mums to vēsta) atbildēja – par to es tieši biju domājis. Viss līdz šim bija spiests uz nenormālu MPix skaitu, nevis uz objektīviem vai matricas lielumiem. Nav jēgas no nenormāli liela palaga, ja viņš ir nenormāli sū**gs.
Kas attiecas uz to, ka uz pasaules ir DSLR, ļoti labi – lai ir un šādas kameras krietni paātrinās DSLR attīstību, jo nu reāli tām ir tādi paši “cipariņi” kā šim ķip “pāraugušajam ziepiniekam”, kas nu jau diezgan tālu iziet no “ziepinieka” rāmjiem.
A tie kas ir advencētāki – tiem jau ir SLR. SLR’iem ir arī lielāka lēcu izvēle. Tos ir ērtāk turēt rokās. Tiem var dabūt gripus. Vārdu sakot – nesaskatu šiem īpašu jēgu.
Tajā pašā laikā – es tādu gribētu, jo izskatās cmuki tāda maza kamera ar milzīgu lēcu 🙂 Bet nu Leica M8 FTW šā vai tā ^^’
Preses relīzē bija ieviesusies kļūda – šīs nav spoguļkameras.
Kļūdu izlaboju.
Preses relīzes