vai ši gpu pavilks bf 3 uz maksimālajiem istatijumiem?

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio vai ši gpu pavilks bf 3 uz maksimālajiem istatijumiem?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    migors
    Participant

vai ši gpu pavilks bf 4 uz maksimālajiem istatijumiem? Jeb vjaag ko jaudīgāku?

Varbūt kādam ir pieredze ar bf 4 beta?

MSI GeForce GTX650 Ti Boost, 2GB, GDDR5, Twin Frozr III

https://www.dateks.lv/cenas/25/78587_microstar_geforce_gtx650_ti_boost_2gb_gddr5_twin_frozr_iii.php

Crow
    Participant

Ja spēlēsi uz 1024×768, tad iespējams. Ja gribi 30fps 1080p uz High vai Ultra, tad jāsāk ar 660 Ti vai 7870 vismaz.

migors
    Participant

OK paldies, es domāju garajos ziemas vakaros paspēlēt atkal. Bet man izskatās ka 650 ti ir jaudīgāka par 660 ti?

Kur ir atšķirība?

https://www.dateks.lv/salidzinat?ids=78587,73282

Stat1CX
    Participant

GTX650 Ti uz max nevilks bf4. 1024×768 uz medium varbūt pavilks ar pieņemamu FPS. Man ir GTX660 un bf4 beta uz max settingiem ar 4x AA uz 1080p iet ar 30-60+ FPS, tā kā rēķini pats, GTX 660 ir ievērojami jaudīgāka par tavu karti. Vēlāk likšu iekšā vēl vienu 660, tad performance būs pielīdzināma GTX 780

migors
    Participant

Tad sanāk ka minimālā ir 660 ti. Un ideāli būtu kāda?

šī MSI GeForce GTX760, 2GB, GDDR5, Twin Frozr IV OC būtu ok?

Anonīms
    Neaktīvs
    migors
    Participant

oh kāds tu gudrs. Wou kur tu tā iemācijies, man tik žēl ka es tā neprotu.

Pāķis

Crow
    Participant

Ja esi nobriedis uz MSI , tad labāk references 760.

https://www.dateks.lv/cenas/25/81459_microstar_geforce_gtx760_2gb_gddr5_oc.php

Vēl dāvanā Klensija geims! FREE STUFF! Vienreizēja iespēja… *cough* godināt nelaiķa piemiņu.

A ja godīgi, labāk vispār uzgaidīt. Iemesli:

* Drīz būs jaunie Rx Radeon (cik nu “jaunie”, kā kurš to ņem). Pie mums jau nē, bet teorētiski arī GeForce pricedrops.

* Jāpavēro, cik vispār optimizēts būs konsoļfagiem (un tātad GCN). Uz momentu šķiet, ka nav baigā šķirba, bet vēl jau arī par agru spriest.

migors
    Participant

Paldies Crow, es jau par to price drop lasiju. Neesmu es nobriedis tam 760, bet ko lai dara? Es tik nesaprotu kāpēc tā 650 nevilks 550 ta bf 3 vilka tīri skaisti.

Vispār te tādas jocīgas baumas:

Quote:

No question that BF4 will take advantage of the AMD architecture and that you will most definitely see better performance out of AMD chips than Intel equivalents in this game.

Sviests lai sāktu spēlēt spēli priekš gpu ir jāizmet 250 ls un vēl 50 spēlei. Izklausās ļoti jauki.

Willis
    Participant

Nesteidzies ar kartes pirkšanu priekš Battlefield 4, jāpagaida vismaz pirmie testi, man gan liekas ka spēlēšanai uz Ultra būs vajadzēs karti ar 3GB atmiņu .

Ta jau manīs .

GTX 760 laikam būs minimums priekš Battlefield 4, nav ne jausmas par MSI un Gainward dzesēm .

migors
    Participant

Un kas ar betu? vai spēles beta nedod priekštatu par vajadzīgo gpu?

vispaŠ— es šodien pamēģināju paspēlēt ar I5 integrēto, mazajās kartēs tīri labi uz zemākājaiem iestatijumiem, vismaz priekštatu dabūju.

KristoZ
    Participant

Un procesoram nav nozīmes?

aly`
    Participant

Ti Boost, nevis parastā Ti. Tur ir liela atšķirība. Tava 660 ir nedaudz jaudīgāka par Boost.

Un tā vēl ir tikai Beta. Visiem iet slikti, ar bf3 bija tas pats. Kad iznāks spēle, tad ies krietni labāk nekā tagad.

Crow
    Participant

Ir, bet mazāka nekā bija gaidīts. Toma dzelži saka, ka i3-3220 (dual-core/HT @3.3) pret FX-8350 (fsckton-core @4.0), ja GPU nav būtisks šķērslis, zaudē tikai 10 fps.

[spoil][img]https://imgur.com/p5GpuDV.jpg[/img][/spoil]

Peteris Skabarga
    Participant

Nosaukumā bf3, rakstā bf4, lab, whatever.

Spriežot pēc bf3, procesoram ir un būs liela nozīme 🙂 Kā jau iepriekš tika teikts, labāk nedaudz pagaidīt, jo beta ir neoptimizēts šits… iznāks pirmā spēle, daži update (cerams) un tad var skatīties kas un kā, ja gribi tagad, ņem vislabāko kas pa kabatai un ganjau būs ok.

Man personīgi ar HD5770 atšķirība nav gandrīz nekāda mainot video iestatījumus bf4 betai, pie ultra 20fps, viss pārējais 30fps, ar kuriem protams fps spēles nevar paspēlēt.

Willis
    Participant

Pēc 1.oktobra GTX 600 kartēm cenai vajadzētu nokristies, pamazām vēl vakar pa dienu Gainward GeForce GTX760, 2GB, GDDR5 nemaz nebija un 🙂 MSI GeForce GTX760, 2GB, GDDR5, Twin Frozr IV OC maksāja 150.Ls. .

msh
    Participant

Kā to saprast – ka vajadzēja nokristies bet nenokritās? Paskaties uz degvielas cenām – kad biržā nokrītas cenas, tankos to var sajust tikai pēc kāda laiciņa 😀

nevertell
    Participant

Palasi par AMD Mantle. To BF4 izmantos, beta vēl nē, bet pilnā relīze lietos to, nevis DX11. Tā kā skaties pats, CPU overhead’s būs mazāks un spēle būs stipri optimizētāka AMD GCN arhitektūrai, jebšu visām nopietnajām 7xxx kartēm. Ar 7870 būsi makten apmierināts. Es protams amd karti nepirktu, jo es linuxfags, bet visā visumā, ja AMD mantle štelle aizies, tad vai nu NVIDIA izvilksies ar saviem draiveriem un atkal visu superduperoptimizēs vai arī uztaisīs savu API, un tad būs žopa.

Rx sērijas kartes- kaka. Visas izņemot visdārgāko būs tās pašas vecās 79xx un 78xx jaunā kulītē. Tik cik iespējotas fīčas, kas tehniski jau varēja tikt atbalstītas ar esošo sēriju. Bet draiveri nebija gatavi, tāpēc tagad iekasēs no cilvēkiem, kas nepirka uzreiz.

Un par 650ti boost, nu nevajag drātēt prātu, skaties benčmarkus un pats redzēsi. Vispār jau tagad nav īsti vērts pirkt ko lēnāku par 660ti.

Wuu, tagad tavas rases māsterlaiki pienākuši.

migors
    Participant

Domāju par divām lietām uzreiz un kļūdijos virsrakstā 🙂 stūlbi.

Man kaut kā neceļas roka pirkt AMD GPU.

Izskatās ka MSI GeForce GTX760, 2GB, GDDR5, Twin Frozr IV OC varētu strādāt tīri raiti, arī cena 168 ls nav nekas briesmīgs.

Tik nez kā būs ar ieteicamajiem 3 gb RAM?

ÄŒalis kas tagad spēlē bf 4 betu raksta ka ar: GTX 680 Textures – Ultra , viss paareejais High + HBOA , V-Ram usage ir 1.6Gb Bet taa veel nav pilnaa speele , High-res textures veel nav visas.

Viņam ir procesors i7 [email protected] un 16Gb Ram

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā