Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Vai SKYPE apdraud mūsu PC?
Visu rakstu pilnībā (krievu valodā) var izlasīt xakep.ru 100. numurā
Nu es skype vasarā vispār reti lietoju…
NU cik es lietoju uz linux skype man pamatīgi ēda resursus, kad nāca kāda ziņa vai kāds zvanīja. Dažbrīt dators konkrēti apstājās… bet kompis jau nebija no tiem vājākajiem.
Nu es skype vasarā vispār reti lietoju…
Varu tev piekrist, jo jaunāka versija, jo viss iet uz grunti. Tā tiešām ir, kad tev kāds zvana, viss paliek šausmīgi lēns. Varētu tas skyps izdomāt veidu, kad tev zvana un tu atrodies kādā spēlē, tad viss tev izsit laukā, vajadzētu tā, kad tev kāds zvana, un tu atrodies kādā spēlē programmā vai kā, neceļ to logu uz augšu, bet tikai ir zvana signāls, atkal kad esi windows vidē, tad logs varētu izlekt. Savādāk, bieži ir gadījies, kad pēkšni tev kāds zvana un sabojā prieku kādu monstru novākt. Dažreiz jau tas piegriežās.
p.s. nebiju redzeejsi vel zaļu skype logo 🙂
Un ka iznaca 3shais skype.. es sapratu.. ka bez skype man PC ir aatraks + mazak trauceklu.. un visiem kam esmu vajadzigds mani var atrast citur.. k-vai loti labs ir google talk! 🙂
Un ka taga paklausas.. tie kas skypi lieto… esot baigi daudz virsu bijusi.. u.t.t.. 🙂
Es tik par to traffic paskatijos.. un pavacu info.. diezgan interedsantas lietas tur apaskha slepjas! 🙂 :win:
Preses relīzes