Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › vai tas tā var būt?
Sanākusi tāda situācija, kurai es nevēlos piekrist. Tātad, man viens pazīstams cilvēks it kā tiek iekšā savu draugu draugiem.lv profilos un saliek tur visādu nepatīkamu informāciju un linkus. Cik es paujautāju šiem “upuriem”, viņam esot kaut kā kāda programma ar kuru to var izdarīt, tas ir, viņš tajā ievada attiecīgā lietotāja e-pasta adresi (inbox’a) un dabū tā paroli. Pēc tam tiek upura draugiem.lv profilā.
Es kaut kā negribu tam ticēt, bet vai pastāv tāda programma? 😀
Es par tādu inbox.lv dzirdu pirmo reizi, pats izmantoju live mail, gmail, kā arī citus, taču inbox.lv noslēdzis līgumus ar visiem pēc kārtas, lai lietotājiem, kā arī portālam piegādātu jauku reklāmu katru dienu un tas tā tracina……
Protams, ka nekas nav drošs šajā sistēmā, taču mēģinot ienākt iekš inbox.lv, ievadot nepareizi paroli vairākas reizes (nezinu, cik īsti) ir tā, ka IP tiek pierakstīta notikumu žurnālā.. (Laikam)
aa, mljin, kaads beidzot likvidees plaanpraatiigaa kinomehaanikja parakstu?! jeb tagad ieksj notepad parakstos var arii kaadu bmp biuzju iebaazt uz kaadiem 7-8 megabaitiem?
lietošanas noteikumiem
Citādi – varu vien ieteikt labo pogu uz bildes un “Adblock Plus: Block image…”. Ja lieto Operu, domāju, tas nav grūtāk izdarāms.
Savukārt, CharismatiC
Ja tik ļoti interesē, varu kaut vai iedot savu inbox adresi – lai tavs paziņa pamēģina un iespamo manā profilā kaut vienu adresi. Ja izdosies – taisnība viņam, ja ne… nu tad viss skaidrs. ;]
Preses relīzes