Vai tev ir interneta atkarība?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Vai tev ir interneta atkarība?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    deivs001
    Participant
    dzhonsons
    Participant

Laikam vairāk jā, nekā nē.

Ja nav iespēju piekļūt, nejūtu drausmīgu vajadzību. Bet, ja paliktu bez interneta pa visam (gan mājās, gan telefonā), tad, iespējams, justos nedaudz jocīgi, jo nāktos iztikt ar jaunumiem, kurus redzētu TV vai dzirdētu radio.

Creep
    Participant

Kamēr ir ko darīt, tamēr arī nejūtu vajadzību pēc interneta. Kamēr biju alpos, tā arī neprasījās internets, tiesa, bija grūti sagaidīt, kad varēšu iknedēļas mīļākās anime noskatīties…

Kon
    Participant

[spoil][img]https://protaku.com/pics/fuck_anime.jpg[/img][/spoil]

~~

Hmm, tā īsi nav iespējams atbildēt.

Mājās tā īsti vienīgā izklaides iespēja pašlaik ir internets.

Apgūstamā profesija – IT.

70% no sociālās saziņas notiek caur internetu >.< , tagad sākās sezona, kad tiek dzerts un pi*ts, tāpēc tik traki tas netiks izjusts, bet nu ziemas mēnešos varu sist ar roki pa krūtīm un teikt : “I got no life” ^^ Tā kā arī vairāk nē, nekā jā tobiš vairāk jā nekā nē … 😀 … Esmu esmu atkarīgs.

msh
    Participant

Vairāk nē nekā jā. Jā, mana dzīve patlaban sastāda darbs – kaste – miegs un uz riņķi, bet tikpat labi bija nepilns pusgads kad ne reizi pie datora nepiesēdos un netā reizi pa pāris mēnešiem ar kādu ZTE mobi ielūrēju – mutere nespēja tam noticēt 😀

Crow
    Participant

Nav jau vajadzīgs nets, lai varētu atrast kaut kādu iemeslu knibināties ar un ap kompi. Par visiem 110%… izjūtu fizisku diskomfortu, ja vairāk kā 24h neesmu dzirdējis ventilatoru liego žūžošanu, uzstājīgo cieto disku tirkšķēšanu un redzējis tik acij tīkamās visādu krāsu gaismiņas 😀

[spoil][img]https://www.bildites.lv/images/fl6hey838btz9fl2vdhv.jpg[/img][/spoil]

Mr.Death
    Participant

Atkariigi, kaa juus katrs pasji zinaat, mees esam vairaak vai mazaak no naudas, liidz ar to esam atkariigi no sevis pasju izveeleetaa darba. Ja sjis darbs ir saistiits ar internetu, vienalga, vai to lietojam tikai kaa sazinjas liidzekli, vai peec pilnas programmas, buutu stulbi teikt – nee neesmu, taapeec es drosji teiksju, ka esmu.

p.s. crow, taa bilde gadiijumaa nav no kaada veca counter strike turniira? :>

niki
    Participant

Man nē. Nets apnīk tik pat ātri, cik lasīt grāmatu vai ko tādu darīt, izmantoju netu tikai lai sazinātos un pieskatītu saitu, arī uzzinātu ātri ko jaunu, bet cenšos vairāk atradīnāties no neta. 🙂

jonjs
    Participant

Parasti jau esot tā, ka tie, kas ir atkarīgi paši par 100 % ir pārliecināti, ka nav atkarīgi un ar trakajiem arī ir tieši tā pat 😀

Nezinu kā no interneta, bet no datora atkarība ir noteikti. Man vienalga ko darīt, ka tikai pie datora 🙂

Evers
    Participant

Stulbi, bet ir. Vasarā ta vēl interneta trūkumu var pārdzīvot, ziemīgajā periodā galīgi ne.

nevertell
    Participant

Vispār jau jā. Jo es tagad esmu īslaicīgs kustību invalīds.

ruukjis
    Participant

Internet atkarība IT portāla apmeklētājiem? Kas tad tās par muļķībām – tā nemēdz būt! Man? Nē, man vispār nav nekādu atkarību!

Jaunzems
    Participant

Kas? Ko?

nitro
    Participant

Ja runa ir par slikto atkariibu kad ar varu jaavelk prom un neko citu negrib redzeet tad nee bet ja par veseliigu hobiju tad jaa.

[spoil][img]https://img690.imageshack.us/img690/1750/lifestraps.jpg[/img][/spoil]

shady
    Participant

Tā jau laikam ir. Ne tikai darbs ir saistīts ar internetu, bet arī hobijs. Š is pats Notepads iesākumā bija tikai entuziasms, tagad jau jāpieskaita pie ikdienas darba un neatņemamas ikdienas sastāvdaļas. Ja neesmu pie datora, tad tāpat brīvā brīdī tiek iečekots no telefona. Un ar visu to, ir nelasīti ziņojumi, tēmas. Visam izsekot līdzi vienkārši nav laika, jāatzīst, ka arī man ir pietiekoši liels laika trūkums.

usins
    Participant

Esmu, jo:

1. Preces pērkam caur interneta katalogiem

2. Attāliem klientiem (80-100km) pieslēdzamies caur internetu, ja vajag palīdzēt

3. Datori jāatjauno caur internetu, jāatjauno antivīrusu programmatūra

4. Vajag epastus, lai saņemtu pavadzīmes, sūtītu piedāvājumu klientiem, vnk atbildētu klientiem,ja radusies problēma

5. nado netu, lai ielogotos kādā no soc. tīkliem, lai atbildētu uz vēstulēm, apskatītu bildes.

6. vajag netu, lai mākonī noglabātu savus foto (beckup)

7. vajag netu lai ātri noskaidrotu kur dzīvo klients (maps.google.com)

8. vajag netu lai dabūtu kādu recepti

9. vajag netu, lai ielogotos augstskolas sistēmā un palasītu materiālus

10. vajag netu, lai varētu nokārtot eksāmenu augstskolas e-sistēmā.

11. vajag netu, lai ātri atrastu lētāko apdrošināšanu auto

12. vajag netu lai pārbaudītu vai nav uzradušies sodapunkti e-csdd sistēmā.

14. utt

n- vienkārši vis sir ineternetā.

P.S.- protams cenšos atturēties no neta. Braukāju ar veļuku, skatos TV, pavadu laiku ar draudzeni un pastaigājos pa Liepāju 😀

aoma
    Participant

Protams 🙂

Atkarība ir, jāsaka gan, pagaidām to kontrolēju. (vismaz es pats tā domāju:))

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā